Home
Blog

Reisinspiratie

· Redactie
Familiereizen naar Ecuador
Als je overweegt om een reis met de hele familie te ondernemen en een paar weken weg kunt, denk dan eens aan een verre reisbestemming, zoals Ecuador. Er zijn diverse reisorganisaties actief die een geheel verzorgde familiereis naar Ecuador voor je kunnen regelen. Hieronder vind je een kleine selectie.
· Redactie
Naar Zuid-Afrika met de kids
Als je de kids graag alvast een beetje wereldwijs wilt maken en het belangrijk vindt dat ze ook andere culturen en gebruiken leren kennen, dan is het maken van een verre familiereis een heel goed idee.  Kies bijvoorbeeld voor een familievakantie in Zuid-Afrika en ontdek samen met de kids hoe mooi dit land is.
· Redactie
Met de hele familie op reis naar Vietnam
Er zijn diverse reisorganisaties die verre familiereizen samenstellen, speciaal voor gezinnen die samen op vakantie willen gaan. Het is zeker aan te raden om gebruik te maken van de expertise van een gespecialiseerde reisorganisatie, want dankzij jarenlange ervaring kunnen ze jouw reis tot in de puntjes verzorgen.
· Redactie
Sri Lanka als bestemming voor een familiereis
Met de hele familie een reis naar Sri Lanka ondernemen, is zeker een aanrader. Ten eerste maakt het niet uit in welk jaargetijde je op reis gaat, want in Sri Lanka is het eigenlijk altijd wel mooi weer. Ten tweede is Sri Lanka een bijzonder gastvrij land waar iedereen zich al snel op zijn gemak zal voelen.
· Redactie
Afwisselende familievakantie in Californië
Het maken van een familiereis is een goede manier om met het hele gezin van een ontspannen vakantie te genieten. Het vergt natuurlijk wel wat overleg om een bestemming te vinden waar iedereen happy mee is, maar er is alvast één bestemming te noemen waar zowel jong als oud blij van zullen worden.
· Redactie
Djoser Junior biedt extra familiereizen
Genieten van een familievakantie betekent plezier voor het hele gezin. Tal van reisorganisaties hebben zich (mede) gespecialiseerd in het organiseren van familiereizen. Zij weten dan ook precies wat de magische mix is voor het beleven van een geslaagde gezinsvakantie, zowel voor jonge als voor oudere kinderen en volwassenen.
· Redactie
Familievakantie in een woonwagen à la Pipo
Kids zijn over het algemeen dol op kamperen en veel volwassenen zijn daar maar wat blij mee. Tijdens de vakantie met de hele familie in een woonwagen verblijven, heeft dan ook iets gezelligs. Bovendien kun je het kamperen nog veel gezelliger aanpakken, namelijk door te overnachten in een van de ‘pipowagens’ van Alfonso.
· Redactie
Familiereis naar Walibi België
Voor een gezellige familiereis hoef je in principe helemaal niet ver te reizen. Bij onze zuiderburen kun je namelijk van een prima familievakantie genieten. Zeker als het weer een beetje meezit, heeft België vakantievierende gezinnen heel veel te bieden, waaronder cultuur, terrasjes, het strand en natuurlijk: Walibi België!
· Redactie
Familie Tirol-dorpen bijzonder kindvriendelijk
Als je met het hele gezin op vakantie wilt gaan, dan is Oostenrijk een leuke bestemming die ook nog eens goed aan te rijden is. Oostenrijk is vooral bekend als wintersportbestemming, maar ook in de zomer valt er in Oostenrijk genoeg te beleven.
· Redactie
Bijzonder overnachten in Franse dierentuin
Als je met de kids op reis gaat, dan kan een bezoek aan een dierenpark of dierentuin eigenlijk altijd wel op enthousiaste reacties rekenen. Voor een bijzondere ervaring tussen de wilde dieren hoef je dan ook helemaal niet naar een verre bestemming af te reizen, want in Frankrijk kun je bijvoorbeeld al op een wel heel bijzondere plek overnachten.Powered by Froala Editor
· Redactie
Bijzonder overnachten in de dierentuin
Als je met de kids op reis gaat, dan kan een bezoek aan een dierenpark of dierentuin eigenlijk altijd wel op enthousiaste reacties rekenen. Voor een bijzondere ervaring tussen de wilde dieren hoef je dan ook helemaal niet naar een verre bestemming af te reizen, want in Frankrijk kun je bijvoorbeeld al op een wel heel bijzondere plek overnachten.
· Redactie
Camping ideaal voor een familiereis
Op reis gaan met de hele familie is natuurlijk hartstikke gezellig, tenminste, als de kinderen niet gaan lopen jengelen. De vraag is dan ook: hoe houd je die kleine gasten tevreden en kun je zelf ook van een fijne vakantie genieten?
· Redactie
Familiereis vaak deels buiten de schoolvakantie
Het is niet altijd eenvoudig om de vakantie met de hele familie zo in te plannen dat de reis precies binnen de schoolvakantie valt. Soms is het ook nog eens voordeliger om net even een of twee dagen van de schoolperiode aan de vakantie vast te plakken en dat gebeurt dan ook regelmatig.
· Redactie
Tips voor een verre familiereis
Je wilt graag een verre reis maken en je hebt kinderen, waar ga je dan naartoe op vakantie? Waar ter wereld kun je van een fijne en ontspannen vakantie genieten terwijl ook de kids zich op en top weten te vermaken? Hieronder volgen enkele tips voor een geslaagde familereis.
· Redactie
Attractiepark leuk alternatief voor familievakantie
Het ondernemen van een verre, langdurige familiereis, is niet altijd mogelijk. Soms zit het financieel gezien niet mee, een andere keer kun je simpelweg geen vrij krijgen van je werk. Er lekker even tussenuit trekken met de hele familie, blijft echter een goede manier om te ontspannen. Gelukkig zijn er in Nederland genoeg pretparken te vinden waar je van een kort familie-uitje kunt genieten.
· Redactie
Korting maakt familiereis nog aantrekkelijker
Als je met de hele familie op reis wilt gaan, dan is het natuurlijk fijn als je kunt profiteren van een vroegboekkorting. Veel reisorganisaties geven echter vaak nog meer korting, zoals kinderkorting, zodat de kids voordeliger of zelfs gratis mee op vakantie kunnen gaan.
· Redactie
Familiereis Madrid
Veel reizigers hebben het idee dat het ondernemen van een stedenreis met de kids geen goed idee is. Dit is echter een misverstand, want als je een beetje rekening houdt met elkaar, is het heel goed mogelijk om met de hele familie een bezoek te brengen aan een stad.
· Redactie
Pretparken in Europa met nieuwe attracties
Tijdens een familievakantie is een bezoek aan een pretpark altijd een leuk idee. In Europa zijn een heleboel interessante attractieparken en themaparken te vinden, die geschikt zijn voor een bezoek met de hele familie. Hieronder vind je een kleine selectie van Europese parken, compleet met hun nieuwste attractie.
· Redactie
Rondreizen in Cuba
Cuba is het land van Che Guevara, prachtige stranden en koloniale bouwwerken, maar Cuba heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Mensen die al eens een rondreis naar Cuba hebben gemaakt, zullen je absoluut aanraden om hetzelfde te doen. Cuba is echt een land dat je moet ervaren, omdat het je zal verrassen.