Home
Blog
Algemeen

Reisinspiratie

56 blogs in de rubriek Algemeen
· Redactie
Familiereizen door crisis extra populair
Samenzijn en samen leuke dingen beleven, dat is voor veel mensen een belangrijke reden om een familiereis te ondernemen. Uit een groot onderzoek dat onder 6.000 Europeanen werd gehouden, is gebleken dat ‘echt’ tijd met elkaar doorbrengen in deze periode van economische crisis belangrijk wordt gevonden.
· Redactie
De Caravana voor een familievakantie op de camping
Toegegeven, het is niet iets voor iedereen, maar als je van kamperen houdt, dan is dit wel dé manier voor het vieren van een familievakantie. Voor wie zich alvast wil oriënteren op kampeergebied, is er de Caravana, een beurs waar je vandaag en morgen nog terecht kunt voor de laatste nieuwtjes op het gebied van kamperen.
· Redactie
Awards voor meest kindvriendelijke vakantieaanbieders
Op de vakantiebeurs die de afgelopen week weer in de Jaarbeurs in Utrecht is gehouden, werd bekendgemaakt welke reisorganisatie de winnaar is van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award. Deze Award wordt uitgereikt aan de reisorganisatie die - volgens een vakkundige jury van reiservaringsdeskundige kinderen en ouders - het meest kindvriendelijk is.
· Redactie
Schaatsen op de badboot in Antwerpen
Steden in Europa zijn altijd een leuke bestemming voor een korte familiereis. Zeker als zo’n stad dicht bij Nederland ligt en er iets leuks te doen is voor de kids; dan past zo’n stedentrip voor het hele gezin prima in een lang weekend.
· Redactie
Zomervakanties Djoser Junior online!
Bij Djoser Junior kun je nu alvast een kijkje nemen op het gebied van reizen die je in de volgende zomervakantie met de kids kunt gaan maken. Het aanbod is uitgebreid en de bestemmingen variëren van Diverse landen in Afrika tot rondreizen door verschillende gebieden in Azië.
· Redactie
Familiereis Afrika met Djoser Junior
Met de kinderen tijdens een van de schoolvakanties een verre en avontuurlijke familiereis ondernemen, is misschien wel het leukste cadeau dat je ze kunt geven. Bovendien kun je er zelf ook heel veel plezier aan beleven; twee vliegen in één klap dus.Powered by Froala Editor
· Redactie
Familievakantie op de Waddeneilanden
Voor een korte reis met het hele gezin, zijn de Nederlandse Waddeneilanden perfect. Met de veerboot ben je er zo en er valt genoeg te zien en te beleven voor de hele familie. Ga lekker uitwaaien aan het strand, paardrijden, zwemmen of fietsen. De prachtige natuur van de Waddeneilanden is er bij uitstek geschikt voor.
· Redactie
Familieresorts Club Med
Voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud, zit je met een reis van Club Med helemaal goed. Deze aanbieder heeft er namelijk werk van gemaakt om voor de kids allerlei aparte dingen te organiseren, zoals eigen ontmoetingsruimtes en natuurlijk ook tal van activiteiten, volledig afgestemd op wat bij ze past.
· Redactie
Aanbiedingen Stip Reizen
Het gevarieerde aanbod van Stip Reizen biedt een mooie bron van inspiratie als je nog op zoek bent naar een leuke reis met de hele familie. ‘On a budget?’ Geen probleem, neem nu maar eens een kijkje bij de aanbiedingen van Stip; het voordeel kan soms wel oplopen tot maar liefst 70 %.
· Redactie
Bijzonder en betaalbaar
Voor een bijzondere familiereis die je als je dat graag wilt ook nog eens deels zelf kunt samenstellen, ben je bij TM Reizen aan het juiste adres. TM Reizen – dat staat voor TravelMarker Reizen – is specialist op het gebied van bijzondere, individuele reizen die toch heel betaalbaar zijn.Powered by Froala Editor
· Redactie
Regel een reisdocument voor de kids
Als je binnenkort met de kids op reis wilt gaan, vergeet dan niet om op tijd naar de gemeente te gaan. Vanaf 26 juni a.s. moeten de kinderen namelijk over een eigen paspoort of ID kaart beschikken en is het niet meer mogelijk om een reis met ze naar het buitenland te maken met een inschrijving in jouw eigen reisdocument.
· Redactie
Een familiepark op vakantie
Voor een uitstapje tijdens de vakantie met het hele gezin zit je met de keuze voor een familiepark eigenlijk altijd goed. Of je nu voor een attractiepark of een themapark gaat, zowel jonge als oudere kinderen én volwassenen zullen zich hier doorgaans prima weten te vermaken. Hieronder volgen enkele tips.
· Redactie
Geluk voor jong en oud
Ben je op zoek naar een leuke vakantie voor het hele gezin, maar heb je geen idee voor welke bestemming je moet kiezen om elk lid van het gezin een mooie vakantie te bezorgen? Geen nood, de wetenschap weet raad! Uit onderzoek is nu namelijk gebleken dat een verblijf aan de kust iedereen, van jong tot oud, gelukkig maakt.
· Redactie
FOX Family & Kids heeft Award gewonnen!
FOX Family & Kids heeft de Kids Vakantieaanbieder van het jaar Award 2012 in de categorie Actieve Vakanties gewonnen!
· Redactie
FOX Family & Kids is genomineerd!
FOX Family & Kids is genomineerd voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2012 Award door de Kids Vakantiegids in de categorie ‘Actieve Vakanties’.
· Redactie
Landenspecials bestaat 5 jaar: compleet vernieuwde site
Landenspecials bestaat deze maand exact 5 jaar en viert dit met een compleet vernieuwde site. Sinds de oprichting van Landenspecials in 2006 heeft de website een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is Landenspecials uitgegroeid tot een ware kennisbron voor de vakantieganger.
· Redactie
Nederland boekt massaal vakanties op Blue Monday
AMSTERDAM -  De derde maandag van januari is volgens wetenschappers de meest deprimerende dag van het jaar oftewel Blue Monday. Op deze maandag boeken Nederlanders massaal hun vakantie.
· Redactie
Baobab familiereizen wint de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar
Baobab werd met zijn familiereizen winnaar van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award 2011. Dat maakte een vakjury gister bekend op de Vakantiebeurs in Utrecht. Baobab won de prijs in de categorie Verre Reizen.
>