Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

186 artikelen door Redactie
· Redactie
6x De mooiste ballonvaarten ter wereld
Een ballonvaart is een bijzondere ervaring, en helemaal als je er eentje boven een mooi gebied maakt. Maar wat zijn nou de meest speciale plekken om vanuit de lucht te bekijken? We maken je het wat makkelijker (of juist niet!) met dit lijstje van de mooiste ballonvaarten ter wereld.
· Redactie
De 6 coolste pretparken van Amerika
Als ze ergens veel pretparken hebben, dan is het wel in Amerika. Las een korte pauze in tijdens je rondreis door de Verenigde Staten en bezoek één van deze geweldig leuke pretparken.
· Redactie
9x de mooiste road trips ter wereld
Wist je dat er op onze aarde maar liefst 18,4 miljoen kilometer aan geasfalteerde wegen ligt? De ene route is nog mooier dan de ander, dus waarom niet wat vaker de auto pakken voor een prachtige road trip. We geven je tien prachtige routes.
· Redactie
Cuba met kinderen
Op zoek naar een fijne familiebestemming waar je strand kan combineren met natuur en cultuur? Ga naar Cuba en maak kennis met de Caribbean way of life! 6 redenen om met het hele gezin die kant op te gaan.
· Redactie
7x Wildlife spotten in Canada
Canada staat bekend om de prachtige natuur en zijn inwoners. Tijdens een rondreis door Canada heb je zomaar kans om één van deze wilde dieren in hun natuurlijk omgeving tegen te komen.
· Redactie
Top 5 fijnste eilanden van Indonesië
Nog geen plannen voor de komende zomervakantie? Ga eilandhoppen in Indonesië! Wij hebben de leukste alvast voor je op een rijtje gezet.
· Redactie
De 6 mooiste bezienswaardigheden van Namibië
Namibië is een prachtig land dat bekend staat om zijn waanzinnig mooie natuurgebieden. De droge woestijnlandschappen gaan naadloos over in de oceaan, en er zijn genoeg parken waar je wilde dieren kan spotten. Een overzichtje van de plekken die je niet mag overslaan.
· Redactie
Stedentrip Parijs met kids? 6 must-do's
Parijs heeft veel meer te bieden dan alleen Disneyland. Zes dingen die je met het hele gezin kan ondernemen in de stad van de liefde.
· Redactie
6 sprookjesachtige bestemmingen in Europa
Wat kan Europa toch betoverend mooi zijn. Deze zes sprookjesachtige bestemmingen spreken bij jong én oud tot de verbeelding!
· Redactie
Een stopover in Singapore met kinderen? Doen!
Singapore is de toegangspoort tot Azië en veel mensen maken er een korte tussenstop voordat ze verder reizen naar Indonesië, Australië en Nieuw Zeeland. Maar wist je dat Singapore zelf ook heel erg geschikt is voor reizigers met kinderen?
· Redactie
7 redenen voor reis naar Sri Lanka mét kinderen
Als er één land is waar je als gezin met open armen wordt ontvangen dan is het Sri Lanka. De vriendelijke locals zijn dol op kinderen en er is genoeg te doen voor het hele gezin. Wissel dagen aan het strand af met een bezoek aan een mooie stad, ga op ontdekking in een nationaal park of speel een spelletje cricket met de lokale bevolking.Powered by Froala Editor
· Redactie
Top 7 kindvriendelijke strandvakanties
Wuivende palmbomen, zacht zand en een azuurblauwe zee: Onze wereld kent genoeg paradijselijke plekjes, maar welke stranden zijn nou perfect voor een fijne vakantie met het hele gezin?
· Redactie
Ontdek Zuid Afrika met het gezin
Zuid Afrika is het meest kindvriendelijke land van Afrika en de perfecte bestemming voor een familiereis. We geven je acht goede redenen om met het hele gezin af te reizen naar het zuidelijkste puntje van Afrika.
· Redactie
De vijf leukste citytrips binnen Europa
Een paar dagen weg in Europa? Keus genoeg! Vliegtickets worden steeds goedkoper, en het aanbod alleen maar groter. Inmiddels stikt het van de kindvriendelijke steden, en daarom maakte Familiereis.nl een overzicht van de vijf leukste citytrips!
· Redactie
Thailand met het gezin – van jungleraft naar poederstrand
Thailand lijkt haast wel gemaakt voor een reis met je gezin. Je vliegt er rechtstreeks heen, het is er veilig, betaalbaar en je kunt jungle, tempels en strand bovendien gemakkelijk combineren.
· Redactie
Top 7 meest kindvriendelijke stranden van Thailand
Met de kinderen naar Thailand? Een geweldig idee! Er is enorm veel te zien en doen voor kinderen in Thailand. En natuurlijk zijn er vele fantastische stranden waar de kids zich prima zullen vermaken. Maar welke Thaise stranden zijn nu het meest geschikt voor kinderen? Familiereis.nl zet ze voor je op een rij!
· Redactie
Reisinspiratie voor je gezin
Dichtbij of ver weg, rondreizen met privé-auto of openbaar vervoer, naar links of rechts op de wereldkaart? Het jaar 2015 biedt weer mogelijkheden om er samen met je gezin op uit te gaan.
· Redactie
10 redenen om naar China te reizen
China is een veelzijdig land dat reislustige gezinnen enorm veel te bieden heeft. Hier rondreizen is zondermeer een geweldige ervaring voor jou én je kinderen. Lees hier 10 redenen waarom China jouw volgende reisbestemming zou moeten zijn.
· Redactie
Kindvriendelijk eiland in de zon: Formentera
Ben je nog bezig met de vakantieplannen voor 2015? Check dan Formentera. Dit Spaanse eilandje (naast Ibiza) is dé ideale familiebestemming!