Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

186 artikelen door Redactie
· Redactie
Familiereis Afrika met Djoser Junior
Met de kinderen tijdens een van de schoolvakanties een verre en avontuurlijke familiereis ondernemen, is misschien wel het leukste cadeau dat je ze kunt geven. Bovendien kun je er zelf ook heel veel plezier aan beleven; twee vliegen in één klap dus.Powered by Froala Editor
· Redactie
Combineer stad en strand
Jij wilt genieten van cultuur in de grote stad, maar de kinderen willen tijdens de vakantie graag aan het strand liggen. Wat doe je dan? Toch die stedentrip erdoor drukken en de hele vakantie jengelende kids om je heen hebben? Of toegeven en aan het strand gaan liggen, terwijl je eigenlijk veel liever iets anders had willen doen?
· Redactie
Lego pretpark in Maleisië
Het bij de kids immens populaire en leerzame speelgoed Lego, leent zich prima als thema voor een pretpark. Nadat er al Legoland pretparken in Denemarken, Californië, Florida, Engeland en Duitsland zijn verrezen, is er nu ook een eerste Legoland te vinden in Azië, namelijk in Maleisië.
· Redactie
Met Riksja door Amerika
Wat is er gezelliger dan op vakantie te gaan met de hele familie? Als je handig plant dan kan iedereen precies doen waar hij of zij zin in heeft en is er daarnaast ook volop ruimte voor gezamenlijke activiteiten. Of doe nog makkelijker en zoek een geheel verzorgde reis uit die aan al jouw wensen voldoet.
· Redactie
Kerst in Thailand
Wil je in de Kerstvakantie eens wat anders doen dan thuis rond de Kerstboom zitten of op skivakantie gaan? Boek dan nu een reis naar Thailand met de hele familie! Wegens enorme belangstelling heeft reisaanbieder Djoser Junior een extra reisdatum ingepland in december.
· Redactie
Herfst in de Ardennen
Ga in de herfstvakantie met het hele gezin eens lekker naar de Ardennen! De hond mag op sommige plaatsen ook mee, dus op die manier wordt het een échte familievakantie. De Ardennen zijn lekker dichtbij, maar je komt er toch in een geheel andere wereld terecht, ideaal dus voor een (mid)weekje weg.
· Redactie
Familievakantie op de Waddeneilanden
Voor een korte reis met het hele gezin, zijn de Nederlandse Waddeneilanden perfect. Met de veerboot ben je er zo en er valt genoeg te zien en te beleven voor de hele familie. Ga lekker uitwaaien aan het strand, paardrijden, zwemmen of fietsen. De prachtige natuur van de Waddeneilanden is er bij uitstek geschikt voor.
· Redactie
Sawadee 2013 actie
Als je een beetje vooruit kunt en wilt plannen en nu dus al nadenkt over de vakantie voor het volgend jaar, dan kun je bij Sawadee momenteel heel voordelig een familiereis boeken. Ongeacht of je nu op zoek bent naar een korte trip binnen Europa of graag een verre vakantie met het hele gezin wilt gaan maken.
· Redactie
Herfstvakantie met Djoser Junior
Heb jij ook nu al zo’n zin in de herfstvakantie? Zou je het liefst met het hele gezin een mooie reis boeken om samen een verre cultuur of het leven in een totaal andere stad te leren kennen? Kijk dan nu eens bij het aanbod van Djoser Junior voor de komende herfstvakantie.
· Redactie
De Midi Pyrénées
Een mooi gebied voor een vakantie met het hele gezin vind je in het zuiden van Frankrijk. De Midi Pyrénées bestaan uit een heuvelachtig landschap op de grens van Frankrijk en Spanje, dat niet wordt overspoeld door massatoerisme, maar waar wel heel veel te beleven valt.
· Redactie
Familieresorts Club Med
Voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud, zit je met een reis van Club Med helemaal goed. Deze aanbieder heeft er namelijk werk van gemaakt om voor de kids allerlei aparte dingen te organiseren, zoals eigen ontmoetingsruimtes en natuurlijk ook tal van activiteiten, volledig afgestemd op wat bij ze past.
· Redactie
Ter land of ter water - activiteiten en accommodatie in Amsterdam
Amsterdam biedt de perfecte setting voor diverse uitstapjes met het hele gezin. Met haar vele groene parken, talrijke musea en gezellige grachten hoef je je in de hoofdstad van Noord-Holland nooit te vervelen.
· Redactie
Aanbiedingen Stip Reizen
Het gevarieerde aanbod van Stip Reizen biedt een mooie bron van inspiratie als je nog op zoek bent naar een leuke reis met de hele familie. ‘On a budget?’ Geen probleem, neem nu maar eens een kijkje bij de aanbiedingen van Stip; het voordeel kan soms wel oplopen tot maar liefst 70 %.
· Redactie
Een familiereis met Baobab
Voor een compleet verzorgde en onvergetelijke familiereis ben je bij reisaanbieder Baobab Reizen aan het juiste adres. Dit jaar viert Baobab het veertigjarig bestaan van de reisorganisatie. Veertig jaar ervaring, dat is niet niks en daarvan kun jij als reiziger goed profiteren.
· Redactie
Bijzonder en betaalbaar
Voor een bijzondere familiereis die je als je dat graag wilt ook nog eens deels zelf kunt samenstellen, ben je bij TM Reizen aan het juiste adres. TM Reizen – dat staat voor TravelMarker Reizen – is specialist op het gebied van bijzondere, individuele reizen die toch heel betaalbaar zijn.Powered by Froala Editor
· Redactie
Vergelijk reisverzekeringen op nieuwe website
Met de hele familie op reis, dat is natuurlijk hartstikke leuk! Je weet al precies wat jullie allemaal gaan doen en hebt een leuke route uitgestippeld. De paspoorten liggen klaar en de indeling van de bagage is ook al uitgekiend. Nu hoef je alleen nog de reisverzekering te regelen, maar voor welke aanbieder moet je kiezen?
· Redactie
Zomerreis door Marokko
Voor een bijzondere rondreis met de hele familie ben je bij reisaanbieder Dades Reizen aan het juiste adres. Zij bieden mooie rondreizen aan door het mysterieuze Marokko en weten daarbij allerlei spannende verhalen te vertellen over de geschiedenis van het land.
· Redactie
Verre bestemmingen met de kids
Als je op vakantie gaat met kinderen, dan kun je het beste in Europa blijven, ergens op een vakantiepark waar ze de hele dag worden vermaakt, toch? Niet helemaal, want hoewel zo’n parkvakantie met de kids geweldig is, kun je best een verre reis met kinderen ondernemen. Je moet alleen weten waar je moet zijn.
· Redactie
Win een vakantieaccommodatie!
Het huren van een vakantiewoning is altijd een goed idee voor een geslaagde familiereis. In een vakantiewoning heeft iedereen de ruimte om ‘zijn eigen ding te doen’ en kun je ook gezellig met zijn allen in de woonkamer een filmpje kijken of een spelletje spelen.