Home
Blog
Algemeen
De nieuwe Familiereis.nl website

De nieuwe Familiereis.nl website

op 24 december 2014
1 minuut leestijd
De nieuwe Familiereis.nl website

Ja ja, daar is hij dan: de nieuwe Familiereis.nl website! We zijn er superblij mee. De nieuwe website ziet er niet alleen veel beter uit, hij werkt ook veel fijner!

Familiereis.nl bestaat inmiddels 4 jaar en sindsdien is er veel veranderd. Steeds meer mensen maken gebruik van mobiel internet en ook de techniek heeft vanzelfsprekend niet stil gestaan. Hoog tijd voor een nieuwe Familiereis.nl website!

Wat is er veranderd?

In de eerste plaats hebben we Familiereis.nl voorzien van een frisse nieuwe look die meer past bij vandaag de dag. We proberen vooral met veel mooie foto's je een goed beeld te geven van de verschillende bestemmingen voor gezinsreizen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Thailand pagina.

Voor het zoeken en vinden van jouw ideale reis met kinderen hebben we de "Zoek & Boek" zo handig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Zoek op bestemming, prijs of reisduur en je krijgt een handig overzicht met alle geschikte familierondreizen en reisorganisaties. En over reisorganisaties gesproken.. bij iedere reisorganisatie vind je nu naast uitgebreide informatie ook de beoordelingen en ervaringen van andere gezinnen met die reisorganisatie. Dat geeft je nog een beter beeld over die reisorganisatie en helpt je hopelijk bij het maken van de juiste keuze voor je reis.

Reizen met kinderen weblog

Nog een belangrijke verandering in de nieuwe website is de toevoeging van het "Reizen met kinderen Blog". Hier geven we iedere week handige tips en leuke reisinspiratie voor reislustige gezinnen.

En verder?

Natuurlijk is de nieuwe Familiereis.nl op mobiele apparaten ook goed te gebruiken. Of je nu een tablet of telefoon gebruikt om de website te bekijken, het zoeken van jouw ideale familiereis werkt op beide zoals het hoort.

Kortom: wij zijn blij en hopelijk jullie ook! We wensen jullie veel plezier en uiteraard ook fijne kerstdagen en een gelukkig 2015!