Peru

Bewonder de oude Incastad Machu Picchu

Familiereis Peru

Op zoek naar mystieke Inca-steden in de Andes

Een familiereis Peru is magisch, afwisselend en een onvergetelijke belevenis! In het land van de Inca’s ga je natuurlijk op zoek naar de verborgen stad Machu Picchu. Maar er is veel meer: wandel door de de Colca Canyon, vaar over het Titicaca-meer of ontmoet de kleurrijke bevolking. Peru is betoverend mooi!

Het bijzondere Peru is een fantastische bestemming voor een verre familiereis met kinderen. Je vindt er de restanten van een rijke geschiedenis en een schitterende natuur waar actieve gezinsleden zich lekker sportief in kunnen uitleven. De cultuur van de Inca’s zal niet alleen de kinderen weten te boeien, de ruïnes van deze beschaving en het goud dat nog te bewonderen is, spreken tot de verbeelding.

Tijdens je familiereis door Peru kom je vroeg of laat in de hoofdstad Lima, waar je gelijk de schatten uit de periode van de Inca’s kunt bewonderen in het Goudmuseum. Bekijk hier ook de wapencollectie, die met de vele harnassen en zwaarden zeker indruk op de kids zal maken. Ga met je gezin ook naar Cuzco, ooit de hoofdstad van het Incarijk. Erg raadselachtig zijn de Nasca-lijnen, die je vanuit een toren, maar nog beter vanuit een vliegtuigje kunt bekijken. Vergeet ook het beroemde Titicacameer niet.

Vlag:
Hoofdstad:
Lima
Inwoners:
33.359.416
Oppervlakte:
1.285.220 km2
Beste reistijd:
december t/m februari (lima), april t/m oktober (kust) & augustu
Tijdsverschil:
6 uur vroeger
Vliegtijd:
13:10 uur
Combineren:

Video's van Peru

Reisorganisaties met reizen naar Peru

Reizen naar Peru

Blogs over Peru

· Redactie
Peru als bestemming familiereis
Voor een interessante verre familiereis is het magische Peru zeker een aanrader. Peru is een bestemming waar zowel jong als oud zich zullen verbazen, niet alleen over de schitterende natuur, maar zeker ook over de diverse bezienswaardigheden die Peru rijk is.

Beoordelingen van Peru

Wat zijn de Peru ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Peru.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.