Peru

Bewonder de oude Incastad Machu Picchu

Familiereis Peru

Op zoek naar mystieke Inca-steden in de Andes

Een familiereis Peru is magisch, afwisselend en een onvergetelijke belevenis! In het land van de Inca’s ga je natuurlijk op zoek naar de verborgen stad Machu Picchu. Maar er is veel meer: wandel door de de Colca Canyon, vaar over het Titicaca-meer of ontmoet de kleurrijke bevolking. Peru is betoverend mooi!

Het bijzondere Peru is een fantastische bestemming voor een verre familiereis met kinderen. Je vindt er de restanten van een rijke geschiedenis en een schitterende natuur waar actieve gezinsleden zich lekker sportief in kunnen uitleven. De cultuur van de Inca’s zal niet alleen de kinderen weten te boeien, de ruïnes van deze beschaving en het goud dat nog te bewonderen is, spreken tot de verbeelding.

Tijdens je familiereis door Peru kom je vroeg of laat in de hoofdstad Lima, waar je gelijk de schatten uit de periode van de Inca’s kunt bewonderen in het Goudmuseum. Bekijk hier ook de wapencollectie, die met de vele harnassen en zwaarden zeker indruk op de kids zal maken. Ga met je gezin ook naar Cuzco, ooit de hoofdstad van het Incarijk. Erg raadselachtig zijn de Nasca-lijnen, die je vanuit een toren, maar nog beter vanuit een vliegtuigje kunt bekijken. Vergeet ook het beroemde Titicacameer niet.

Hoofdstad:
Lima
Inwoners:
27.925.628
Oppervlakte:
1.285.220 km2
Beste reistijd:
december t/m februari (lima), april t/m oktober (kust) & augustu
Tijdsverschil:
6 uur vroeger
Vliegtijd:
13:10uur

Video's van Peru

Reisorganisaties met reizen naar Peru

Reizen naar Peru

Familiereis PERU AVONTUUR - 21 dagen; Avontuur in de Andes

Familiereis PERU AVONTUUR - 21 dagen; Avontuur in de Andes

21 dagen
Groepsrondreis
Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Peru staat bekend om zijn Incaruïnes en de verborgen stad Machu Picchu. Het zogenaamde altiplanolandschap zorgt voor vergezichten op besneeuwde Andespieken. In dorpjes kun je kennismaken met de kleurrijke inheemse bevolking. Je kunt vliegen over de beroemde Nazcalijnen of op zoek gaan naar de condor in de Colca Canyon. De rondreis Peru zal je nog lang bijblijven!
Koning Aap
vanaf
€ 3.045
Peru met je gezin | Local Hero Travel

Peru met je gezin | Local Hero Travel

15 dagen
Familiereis
Slim samengestelde familiereizen door Peru Kleinschalig & comfortabel
Local Hero Travel
vanaf
€ 1.619
Peru familiereis op maat | Better Places

Peru familiereis op maat | Better Places

22 dagen
Individuele rondreis
Ontwerp je privé familiereis samen met Guido, de reisexpert die er jaren woonde. Zo wordt je reis super origineel! Guido kent Peru door en door en kan je dus perfect adviseren over bijzondere plekjes en mooie lodges. Hij laat je ook graag kennis maken met de lokale bevolking. ANVR/SGR
Better Places
vanaf
€ 2.465
Familiereis Peru

Familiereis Peru

23 dagen
Familiereis
Tijdens deze familiereis door Peru reis je door het land van de Inca's, een land in raadselen gehuld. We gaan op zoek naar de bron van de legendes. We maken een boottocht naar eilandjes voor de kust van Pisco, waar tientallen zeeleeuwen, pelikanen en pinguïns leven. Over de uitgestrekte hoogvlaktes in de Andes kom je kuddes lama's tegen en je ziet hier misschien wel de gigantische condor vliegen. Op een eiland in het Titicacameer overnacht je bij een traditionele Indiaanse familie. Een vierdaagse trektocht door het Andesgebergte brengt je naar Machu Picchu, de mysterieuze stad van de Inca's. Je kunt er ook voor kiezen om vanuit Cuzco of Urubamba diverse excursies te maken.
Sawadee
vanaf
€ 3.059

Blogs over Peru

· Redactie
Peru als bestemming familiereis
Voor een interessante verre familiereis is het magische Peru zeker een aanrader. Peru is een bestemming waar zowel jong als oud zich zullen verbazen, niet alleen over de schitterende natuur, maar zeker ook over de diverse bezienswaardigheden die Peru rijk is.

Beoordelingen van Peru

Wat zijn de Peru ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Peru.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.

Populaire bestemmingen in Zuid-Amerika