Vietnam

Altaar in de Huyen Khong grot

Familiereis Vietnam

Ontdek veelzijdig Vietnam samen met de kinderen

Vietnam is een schitterend land met enorm veel bezienswaardigheden en mooie plekjes om samen met je gezin te ontdekken. Bezoek de de fraaie Halong Bay, ontmoet de vriendelijke bergstammen in het hoge noorden of vaar op een bootje door de groene Mekong Delta. Een geweldig avontuur!

Vietnam is een fascinerend land dat zich uitstekend leent voor een familiereis. Het hele gezin zal al snel gecharmeerd raken van de schitterende natuur en de behulpzame en kindvriendelijke bevolking. Houd er bij een rondreis door Vietnam wel rekening mee dat je door de langgerektheid van het land in veel verschillende klimaten terecht kunt komen, dus neem verschillende soorten kleding mee.
Voor de kids, maar ook voor de rest van het gezin, zal een familiereis door Vietnam een reeks aan onvergetelijke gebeurtenissen opleveren. In Hanoi kun je bijna niet geloven hoeveel motorfietsen er rondrijden. Maak ook een fascinerende rit in een fietstaxi door Saigon en verbaas je op de Ben Thanh markt over de vele, fascinerende spullen en etenswaren. Natuurlijk breng je met de hele familie ook een bezoek aan de Mekong Delta, waar je onder meer een slangenboerderij en drijvende markt kunt bezoeken. Op het Tuan Chau eiland kun je tenslotte genieten van prachtige stranden.

Vlag:
Hoofdstad:
Hanoi
Inwoners:
98.168.829
Oppervlakte:
329.560 km2
Beste reistijd:
december t/m februari
Tijdsverschil:
6 uur later
Vliegtijd:
13:30 uur
Combineren:

Video's van Vietnam

Reisorganisaties met reizen naar Vietnam

Reizen naar Vietnam

Blogs over Vietnam

· Stéphanie Versteeg
Strand in Vietnam? Dit zijn de 6 leukste kustplaatsen
Vietnam staat niet direct bekend om haar paradijselijke stranden, maar toch zijn die er zéker wel! Familiereis.nl verklapt je hier je de mooiste stranden van Vietnam!
· Redactie
Vietnam als bestemming familiereis
Als jij graag eens een verre en vooral bijzondere familiereis wilt ondernemen, overweeg dan een vakantie met het hele gezin in Vietnam. Het prachtige Vietnam is rijk aan nog ongerept natuurschoon en er valt bovendien een heleboel te zien en te beleven.
· Redactie
Een familiereis naar Thailand of Vietnam
Een vakantie boeken naar een verre reisbestemming geeft je altijd een gevoel van avontuur. Zeker als je met de hele familie een verre reis wilt gaan ondernemen, dan kun je gerust spreken van een onderneming. De ene bestemming is bovendien de andere niet, dus wat zijn nu eigenlijk de beste reisbestemmingen voor een verre familiereis?
· Redactie
Met de hele familie op reis naar Vietnam
Er zijn diverse reisorganisaties die verre familiereizen samenstellen, speciaal voor gezinnen die samen op vakantie willen gaan. Het is zeker aan te raden om gebruik te maken van de expertise van een gespecialiseerde reisorganisatie, want dankzij jarenlange ervaring kunnen ze jouw reis tot in de puntjes verzorgen.
· Redactie
Djoser Junior biedt extra familiereizen
Genieten van een familievakantie betekent plezier voor het hele gezin. Tal van reisorganisaties hebben zich (mede) gespecialiseerd in het organiseren van familiereizen. Zij weten dan ook precies wat de magische mix is voor het beleven van een geslaagde gezinsvakantie, zowel voor jonge als voor oudere kinderen en volwassenen.

Beoordelingen van Vietnam

Wat zijn de Vietnam ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Vietnam.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.