Jordanië

Familiereis Jordanië

Ervaar de magie van Jordanië

Met je gezin het bijzondere Jordanië ontdekken is een ongekend avontuur. Hier ga je op zoek naar oases in de Wadi Rum woestijn en overnacht bij Bedoeïnen onder de prachtige sterrenhemel. En na een plons in het zwembad bezoek je de uit steen gehakte legendarische stad Petra!

Rondreizen in Jordanië is een mooie ervaring en een leuk idee voor een familiereis. Het hele gezin zal zich in Jordanië prima kunnen vermaken want er zijn tal van belangrijke bezienswaardigheden te vinden. Niet alleen kinderen zullen het heerlijk vinden om doelloos rond te dobberen op de Dode Zee, of te overnachten in de woestijn. In een van de zes officiële reservaten die Jordanië rijk is kan het hele gezin zich bovendien verbazen over de schoonheid van de natuur.
Een familiereis in Jordanië betekent een bijzonder avontuur in een land vol historie. Een bezoek aan Petra mag tijdens je gezinsvakantie niet ontbreken. In deze vallei vol rotstempels en offerplaatsen waan je je al snel Indiana Jones. Als je de King’s Highway kiest om te reizen, volg je de oude karavaanroute en zie je indrukwekkende woestijnlandschappen en valleien aan je voorbij trekken. Om te duiken moet je naar de Rode Zee, waar je prachtig koraalrif kunt zien. 

Vlag:
Hoofdstad:
Amman
Inwoners:
10.269.022
Oppervlakte:
92.300 km2
Beste reistijd:
maart t/m mei, oktober en november
Tijdsverschil:
1 uur later
Vliegtijd:
5:00 uur
Combineren:

Video's van Jordanië

Reisorganisaties met reizen naar Jordanië

Reizen naar Jordanië

Blogs over Jordanië

· Redactie
Een verre familiereis ondernemen
Het maken van een verre reis met het hele gezin is een investering die je familieleven zeker waard is. Zelf kun je een andere cultuur ontdekken en aan je kinderen geef je tal van schitterende ervaringen mee die ze de rest van hun leven niet meer zullen vergeten.
· Redactie
Sawadee neemt Baobab Reizen over
Onlangs werd het goede nieuws bekendgemaakt dat reisorganisatie Baobab Reizen, dat een onderdeel is van Terra Travel, een doorstart kan maken. Reisorganisatie Sawadee Reizen neemt Baobab Reizen namelijk over en daardoor kunnen de verre familiereizen, waar Baobab onder andere zo geliefd door is geworden, gewoon doorgang vinden.
· Redactie
Sawadee 2013 actie
Als je een beetje vooruit kunt en wilt plannen en nu dus al nadenkt over de vakantie voor het volgend jaar, dan kun je bij Sawadee momenteel heel voordelig een familiereis boeken. Ongeacht of je nu op zoek bent naar een korte trip binnen Europa of graag een verre vakantie met het hele gezin wilt gaan maken.
· Redactie
Herfstvakantie met Djoser Junior
Heb jij ook nu al zo’n zin in de herfstvakantie? Zou je het liefst met het hele gezin een mooie reis boeken om samen een verre cultuur of het leven in een totaal andere stad te leren kennen? Kijk dan nu eens bij het aanbod van Djoser Junior voor de komende herfstvakantie.

Beoordelingen van Jordanië

Wat zijn de Jordanië ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Jordanië.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.

Populaire bestemmingen in Midden-Oosten