Georgië

Familiereis Georgië

Avontuurlijke familiebestemming

Georgië is een land waar je misschien niet direct aan denkt bij een familiereis, maar dit land is verrassend leuk! Ruige natuur, prachtige steden en vriendelijke mensen!

Hoofdstad:
Tbilisi
Inwoners:
4.677.401
Oppervlakte:
69.700 km2
Beste reistijd:
april, mei en september
Tijdsverschil:
3 uur later
Vliegtijd:
5:30uur

Video's van Georgië

Reisorganisaties met reizen naar Georgië

Reizen naar Georgië

Familiereis GEORGIË - 16 dagen; De bergen van Georgië

Familiereis GEORGIË - 16 dagen; De bergen van Georgië

16 dagen
Groepsrondreis
Dit is een Georgië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Je reist door ruig berglandschap en groene dalen, bezoekt forten en kerken op de mooiste plekjes in de natuur en ervaart het dorpsleven zoals het wellicht ooit ook in andere delen van Europa moet zijn geweest. Bijzonder ook is je bezoek aan de regio Svaneti met zijn middeleeuwse verdedigingstorens en je rit met 4x4 jeeps door de bergen. Tijdens wandelingen kom je door dorpjes waar de tijd al eeuwen lijkt stil te staan. Je eindigt je reis aan de Zwarte Zee, in de subtropische stad Batumi.
Koning Aap
vanaf
€ 1.645
Georgië familiereis op maat | Better Places

Georgië familiereis op maat | Better Places

15 dagen
Individuele rondreis
Ontwerp je familiereis helemaal op maat samen met George, de reisexpert die in Georgië woont. Zo wordt je reis super origineel! George kent Georgië door en door en kan je dus perfect adviseren over bijzondere plekjes en mooie accomodaties. Hij laat je ook graag kennis maken met de lokale bevolking. ANVR/SGR
Better Places
vanaf
€ 1.344
Familiereis Georgië

Familiereis Georgië

15 dagen
Familiereis
Tijdens deze familiereis naar Georgië ontdek je bijzondere landschappen, maak je kennis met de vriendelijke bevolking en flaneer je over de boulevard van Batumi aan de Zwarte Zee. Wandel met het gezin door de Kaukasus en leer hoe de lokale snack 'Churchkhela' gemaakt wordt. We bezoeken oude stadjes, kleine dorpjes en sluiten af met twee volle dagen aan de kust. Een gevarieerde vakantie met een compleet beeld van Georgië.
Sawadee
vanaf
€ 1.669
12-daagse familie groepsrondreis Georgië van Zijderoute tot Zwarte Zee

12-daagse familie groepsrondreis Georgië van Zijderoute tot Zwarte Zee

11 dagen
Groepsrondreis
Georgië is een uitstekend land om met het hele gezin te verkennen. De afstanden zijn niet groot en onderweg is van alles te zien. We zien de belangrijkste hoogtepunten van het land en maken enkele bijzondere en actieve excursies.
ANWB
vanaf
€ 1.619
Enorm genoten van onze rondreis door dit indrukwekkende land!
- Fam Beek

Beoordelingen van Georgië

Wat zijn de Georgië ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Georgië.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.