Nepal

Het bergdorpje Bandipur met de Himalaya op de achtergrond

Familiereis Nepal

Een magisch mooi land

Nepal staat bekend als het "Dak van de wereld" en natuurlijk zijn de enorme pieken van de Himalaya een enorme trekpleister, maar wist je dat je in Nepal ook dichte jungle hebt? Een bezoek aan het altijd levendige Kathmandu is ook onvergetelijk!

Nepal is het land waar je fantastische wandeltochten kunt maken. Langs de toppen van de Himalaya (met natuurlijk de Mount Everest!), maar ook door groene valleien met rivieren en vele wilde dieren.

Als je met de kinderen een familiereis maakt door Nepal dan zul je ze (en jezelf!) een onvergetelijk avontuur bezorgen!

Hoofdstad:
Kathmandu
Inwoners:
27.676.547
Oppervlakte:
140.800 km2
Beste reistijd:
maart t/m mei & oktober
Tijdsverschil:
4 uur en 45 minuten later
Vliegtijd:
13:05 uur

Achtergrond & praktische informatie

Video's van Nepal

Reisorganisaties met reizen naar Nepal

Reizen naar Nepal

Familiereis NEPAL - 16 dagen; Het land van Kumari

Familiereis NEPAL - 16 dagen; Het land van Kumari

16 dagen
Groepsrondreis
Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Maak kennis met Nepal, waar wapperende gebedsvlaggen de ruige Himalaya versieren en indrukwekkende tempels druk bezocht worden door hindoeïstische bedevaartgangers. Ontmoet de vriendelijke en kleurrijke bevolking en tevens olifanten, neushoorns en aapjes. Je bezoekt middeleeuwse dorpen die uit een Aziatisch sprookjesboek afkomstig lijken te zijn en logeert een nachtje bij een familie thuis. Bergwandelingen en fietstochtjes maken je Nepal rondreis tot een onvergetelijk avontuur.
Koning Aap
vanaf
€ 1.895
Familiereis India en Nepal

Familiereis India en Nepal

20 dagen
Familiereis
Tijdens deze familiereis door India en Nepal zul je betoverd raken door de forten en paleizen van de vroegere Maharadja's en de grandeur van de Taj Mahal. Ook de natuur komt aan bod, in Nepal verblijven we vlakbij Chitwan Nationaal Park waar je neushoorns, olifanten, tijgers en apen kunt spotten. Dwaal in Pokhara door de gezellig drukke straatjes met als decor de immense Himalaya... Jouw reis is compleet.
Sawadee
vanaf
€ 2.099

Beoordelingen van Nepal

Wat zijn de Nepal ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Nepal.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.