China

Loop over de Chinese muur

Familiereis China

Reis door het land van de draak

Met je familie een reis door China maken is fenomenaal! Van tempels tot wolkenkrabbers en van de Chinese Muur tot een bezoek aan de reuzenpanda’s. Alles is even indrukwekkend. De Chinese hotels zijn prima, het eten heerlijk en de Chinezen zeer vriendelijk. Waanzinnige leuk!

Rondreizen in China is een unieke ervaring en het land is ook een prima bestemming voor een familiereis. Door de gigantische afmetingen van het land vind je er diverse landschappen en vele interessante bezienswaardigheden. Het hele gezin zal zich verbazen over de mooie wijze waarop traditie in China hand in hand gaat met moderne technologie. Met kinderen op reis gaan in China is een belevenis voor de hele familie.

Familiereizen naar China bieden voor elk wat wils. Laat jezelf en de Kids in de hoofdstad Beijing kennismaken met de oude keizerlijke cultuur van China en verbaas je in Xi’an over het immens grote en wereldberoemde terracotta leger. Het land leent zich ook prima voor lange fietstochten en het uitproberen van allerlei vreemde gerechten, zoals soep die je met stokjes moet eten. Breng tijdens je gezinsreis ook een bezoek aan het Panda Research Centre in Chengdu, waar je panda’s van dichtbij kunt bestuderen.

Vlag:
Hoofdstad:
Peking
Inwoners:
1.412.360.000
Oppervlakte:
9.596.960 km2
Beste reistijd:
april, mei, september & oktober
Tijdsverschil:
7 uur later
Vliegtijd:
9:45 uur
Combineren:

Video's van China

Reisorganisaties met reizen naar China

Reizen naar China

Blogs over China

· Stéphanie Versteeg
Spannend: de 5 coolste ondergrondse steden ter wereld
Boven de grond valt doorgaans al een hoop te zien, maar wist je dat er ook een heleboel ondergrondse steden zijn? Onopvallende deuren die leiden naar geheime gangenstelsels en verborgen kamers: een tikkeltje spannend, maar ook reuze-interessant.
· Stéphanie Versteeg
De 10 mooiste plekken van China
China is groot en heeft voor elk type reiziger wel iets te bieden. Dit zijn de 10 mooiste en leukste plekken die thuishoren op je bucketlist!  
· Stéphanie Versteeg
Check dit filmpje over reizen met de Trans Mongolië Express
Als je houdt van reizen met de trein, dan staat een tochtje met de Trans Mongolië Express ongetwijfeld op je lijstje. We kwamen dit mooie filmpje tegen dat prachtig weergeeft hoe bijzonder het is om Rusland te doorkruisen per trein.
· Stéphanie Versteeg
10x Avonturen om spontaan hoogtevrees van te krijgen
Ben jij een daredevil en krijg je niet zo snel knikkende knietjes van grote hoogtes en extreme dieptes? Zet deze 10 avonturen dan op een rijtje, want menig reiziger zou er spontaan hoogtevrees van krijgen.
· Stéphanie Versteeg
5x de leukste haltes op de Banana Pancake Trail
Wel eens gehoord van de Banana Pancake Trail? Op deze wereldberoemde backpackroute kun je de meest iconische en mooiste plekken van heel Zuidoost Azië afstrepen. Treed in de voetsporen van vele eerdere backpackers en maak kennis met alle parels van Aziatische bodem.
· Redactie
10 redenen om naar China te reizen
China is een veelzijdig land dat reislustige gezinnen enorm veel te bieden heeft. Hier rondreizen is zondermeer een geweldige ervaring voor jou én je kinderen. Lees hier 10 redenen waarom China jouw volgende reisbestemming zou moeten zijn.
· Redactie
Op familievakantie in China
Een familiereis ondernemen, dat is natuurlijk altijd weer een bijzonder avontuur, zeker als je kiest voor een verre bestemming. Een reisbestemming die zeker een aanrader is voor het ondernemen van een verre familievakantie, is China, en wel om voor de hand liggende redenen.
· Redactie
Djoser Junior biedt extra familiereizen
Genieten van een familievakantie betekent plezier voor het hele gezin. Tal van reisorganisaties hebben zich (mede) gespecialiseerd in het organiseren van familiereizen. Zij weten dan ook precies wat de magische mix is voor het beleven van een geslaagde gezinsvakantie, zowel voor jonge als voor oudere kinderen en volwassenen.

Beoordelingen van China

Wat zijn de China ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in China.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.