Egypte

Bezoek de pyramides van Gizeh

Familiereis Egypte

Ontdek het land van de farao’s en piramides

Egypte is een ideaal vakantieland voor met de kids! Leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld de piramides of een oase in de woestijn wissel je af met een verblijf aan één van de adembenemend witte zandstranden. En snorkelen op zoek naar tropische vissen is ook leuk!

Tijdens een familiereis in Egypte kun je een blik werpen in de geheimzinnige wereld van de oude Egyptenaren en je verbazen over het contrast dat de moderne hoofdstad hiermee vormt. De kinderen zullen een bezoek aan de piramides geweldig vinden en je zult je als gezin door de vriendelijke Egyptenaren al snel heel gastvrij worden ontvangen.
Een familiereis naar Egypte is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de piramides van het Gizeh Plateau. De kids zullen zich hier prima kunnen vermaken, zeker als je er met het hele gezin een tocht op een kameel maakt. Voor kinderen is het ook fantastisch om door eeuwenoude tempelcomplexen te dwalen of een spannende tocht naar het binnenste van een piramide te maken. Als je tijd over hebt is het leuk om ook nog een boottocht over de Nijl te maken. Rust daarna lekker uit aan het strand of het zwembad van een van de vele kindvriendelijke hotels.

Vlag:
Hoofdstad:
Caïro
Inwoners:
104.258.327
Oppervlakte:
1.001.450 km2
Beste reistijd:
december t/m februari (zuiden) & april, mei, september en oktobe
Tijdsverschil:
1 uur later
Vliegtijd:
4:30 uur
Combineren:

Video's van Egypte

Reisorganisaties met reizen naar Egypte

Reizen naar Egypte

Blogs over Egypte

· Redactie
Familieresorts Club Med
Voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud, zit je met een reis van Club Med helemaal goed. Deze aanbieder heeft er namelijk werk van gemaakt om voor de kids allerlei aparte dingen te organiseren, zoals eigen ontmoetingsruimtes en natuurlijk ook tal van activiteiten, volledig afgestemd op wat bij ze past.

Beoordelingen van Egypte

Wat zijn de Egypte ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Egypte.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.