Madagaskar

Familiereis Madagaskar

Een bijzonder stukje Afrika

Het eiland Madagaskar is uniek in alle opzichten. Met op de eerste plaats de fantastische natuur, maar ook de vriendelijke mensen en diverse landschappen zijn indrukwekkend. Dit Afrikaanse land zul je met een grote glimlach en vele avonturen rijker verlaten!

Hoofdstad:
Antananarivo
Inwoners:
18.040.341
Oppervlakte:
587.040 km2
Beste reistijd:
mei t/m september
Tijdsverschil:
2 uur later
Vliegtijd:
12:00 uur

Achtergrond & praktische informatie

Video's van Madagaskar

Reisorganisaties met reizen naar Madagaskar

Reizen naar Madagaskar

Familiereis Madagascar

Familiereis Madagascar

20 dagen
Familiereis
Tijdens deze familiereis door het avontuurlijke Madagascar zul je je niet snel vervelen. Je bezoekt meerdere nationale parken, waar je op zoek gaat naar allerlei soorten lemuren (halfapen) en kameleons. In de hooglanden van Madagascar leer je de vriendelijke bevolking kennen bij het bezoek aan de kleurrijke dorpjes. De tocht over het kilometers lange Kanaal van Pangalanes brengt je langs plekken die alleen per boot bereikbaar zijn. De overweldigende natuur maakt zeker indruk. Maak prachtige wandelingen over bijzondere routes, bezoek de koloniale dorpen en bewonder de dagelijkse bezigheden van de lokale bevolking. Val van de ene in de andere verbazing tijdens deze exotische reis!
Sawadee
vanaf
€ 3.419
Komt dat zien! Wij hebben Madagaskar écht in ons hart gesloten. Onze reis (met kinderen) was in één woord: subliem!
- Fam Donkel

Beoordelingen van Madagaskar

Wat zijn de Madagaskar ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Madagaskar.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.