Tunesië

Kamelentocht door de woestijn

Familiereis Tunesië

Wonderbaarlijk en sensationeel

Tunesië is een ideaal land voor een rondreis met kinderen. Na nog geen 3 uur vliegen waan je je in een nieuwe wereld van prachtige landschappen, traditionele berberdorpjes en schitterende stranden. Dit afwisselende land is een genot om samen met het gezin te ervaren!

Als je op zoek bent naar een leuke familiereis is Tunesië een uitstekende bestemming. Op slechts een paar uur vliegen vind je in dit zeer gevarieerde land een compleet andere wereld, denk daarbij aan palmen, verse dadels, vloermozaïeken en een uiterst gastvrije bevolking. Tussen de Middellandse Zee en de Sahara woestijn is er in dit prachtige land genoeg afwisseling voor het hele gezin te vinden.

Je familiereis begint waarschijnlijk in de bruisende hoofdstad Tunis, waar het gezellig druk is en je je kunsten op het gebied van afdingen gelijk op de proef kunt stellen. Breng met de kids ook een bezoek aan Carthago, de stad die bekend is uit de legende over Hannibal en zijn olifanten. Heel bijzonder is het om een keer te overnachten in een Bedoeïenenkamp, in de woestijn bij Zaafrane bijvoorbeeld. Aan het eind van je familiereis kun je met het hele gezin lekker luieren aan een zandstrand op het prachtige eiland Djerba.

Vlag:
Hoofdstad:
Tunis
Inwoners:
11.935.764
Oppervlakte:
163.610 km2
Beste reistijd:
mei t/m juni & september
Tijdsverschil:
1 uur later
Vliegtijd:
3:20 uur
Combineren:

Video's van Tunesië

Blogs over Tunesië

· Redactie
Sawadee 2013 actie
Als je een beetje vooruit kunt en wilt plannen en nu dus al nadenkt over de vakantie voor het volgend jaar, dan kun je bij Sawadee momenteel heel voordelig een familiereis boeken. Ongeacht of je nu op zoek bent naar een korte trip binnen Europa of graag een verre vakantie met het hele gezin wilt gaan maken.
· Redactie
Familieresorts Club Med
Voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud, zit je met een reis van Club Med helemaal goed. Deze aanbieder heeft er namelijk werk van gemaakt om voor de kids allerlei aparte dingen te organiseren, zoals eigen ontmoetingsruimtes en natuurlijk ook tal van activiteiten, volledig afgestemd op wat bij ze past.

Beoordelingen van Tunesië

Wat zijn de Tunesië ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Tunesië.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.