Home
Reisorganisaties

Reisorganisaties

Voor familiereizen kun je terecht bij vele reisorganisaties, maar welke zijn goed?

Op Familiereis.nl vind je een overzicht van reisorganisaties met groepsreizen en individuele familiereizen en de beoordelingen en ervaringen van andere reizigers met deze reisorganisaties.

19 reisorganisaties

F

BBI Travel

Specialist voor Ierland, IJsland, Scandinavië en Canada
beoordelingen
-
Geen reizen
website

BBI Travel is een specialist op het gebied van autorondreizen en fly-drives naar onder andere IJsland, Canada, Noorwegen en Zweden.

Koning Aap

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar

Voor reislustige gezinnen heeft Koning Aap een uitgebreid aanbod avontuurlijke groepsrondreizen naar de mooiste landen ter wereld. Uniek is dat Koning Aap reizen voor verschillende leeftijden aanbiedt. Voor 4 jaar en ouder en 12 jaar en ouder.

Travelnauts

Bijzondere reizen met kinderen

Samen met je kinderen de wereld verkennen. Hen kennis laten maken met andere landen en culturen. Met onbekende steden, dieren en natuur. Is dat jouw grote wens? Travelnauts is dé expert in bijzondere reizen met kinderen en heeft een schitterend aanbod in verre reizen, maar sinds kort ook in Europa. Alle reizen worden in overleg met jou op maat gemaakt en is er alle ruimte voor je persoonlijke wensen en die van je kinderen.

TUI

Discover your smile.
geen beoordelingen
-
Geen reizen
website

TUI (voorheen Arke) ken je waarschijnlijk van de zonvakanties, maar wist je dat je dat ze ook geweldige rondreizen aanbieden? TUI heeft een uitgebreid aanbod van verre reizen (zowel individueel als groepsreizen) en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Sawadee

Sawadee, puur reizen sinds 1983

Een verre groepsrondreis met kinderen maken? Sawadee Familieavontuur heeft een ruim aanbod familiereizen voor actieve gezinnen naar alle populaire familiebestemmingen. De reizen zijn ingedeeld in reizen voor kinderen vanaf 7, 12 of 16 jaar: handig!

Stip Reizen

Verrassende reizen én prijzen
1 beoordeling
1,0
Geen reizen
website

Op zoek naar een goedkope vakantie voor het hele gezin? Bij Stip Reizen zit je goed! Deze reisorganisatie biedt al jaren kwalitatieve reizen aan voor bodemprijzen. Ook voor families biedt Stip een aantal schitterende groepsrondreizen naar mooie bestemmingen.

333TRAVEL

De individuele verre reizen specialist

333TRAVEL heeft al meer dan 16 jaar ervaring in het organiseren van individuele verre reizen naar Azië, Amerika, Zuid-Afrika. De reizen van 333TRAVEL zijn betaalbaar en je kunt je familiereis helemaal op maat samenstellen.

NRV Holiday

Verre reizen specialist
geen beoordelingen
-
Geen reizen
website

NRV Holiday is een ervaren reisorganisatie met een aantrekkelijk aanbod familiereizen. De reizen zijn op individuele basis en gaan naar mooie bestemmingen als Indonesië, Jordanië of de Verenigde Staten. Bezoek de NRV website voor meer info!

Baobab

Fair weg met Baobab
geen beoordelingen
-
Geen reizen
website

Baobab organiseert al 40 jaar schitterende groepsreizen. Voor gezinnen heeft Baobab een speciaal aanbod met familiereizen. Je reist in groepen van maximaal 24 personen en in een relaxt tempo naar fraaie bestemmingen als Costa Rica, Kenia of Indonesië!

ANWB

Familiereizen bij de ANWB
geen beoordelingen
-

Familiereizen bij de ANWB zijn onvergetelijke reizen voor jouw en je kinderen! De ANWB familiereizen zijn helemaal op maat gemaakt om jouw gezin een fantastische tijd te laten beleven. De ANWB heeft veel ervaring met het organiseren van rondreizen voor families, want voorheen deed de ANWB dit ook al onder de vlag van FOX family & kids reizen. Kortom: maak je klaar voor een geweldig avontuur!

Djoser Junior

Ontdek de wereld met Djoser
4 beoordelingen
5,0
Geen reizen
website

Onder de naam Djoser Junior organiseert Djoser avontuurlijke reizen voor gezinnen met kinderen. De reizen vinden plaats in kleine groepen en bieden veel individuele vrijheid. En je kunt rekenen op Nederlandse reisleiders en scherpe prijzen!

Better Places

Je lokale specialist

Better Places is een reisorganisatie met lokale reisexperts. Voor gezinnen met kinderen heeft Better Places een schitterend aanbod met individuele reizen. Mooie reizen naar bijzondere plekken in Azië, Afrika of Zuid-Amerika. De reizen worden op maat gemaakt!

Van Verre

Stel je eigen familiereis samen

Bij Van Verre Reizen kun je jouw eigen familiereis samenstellen naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Oceanië en Noord-Amerika. Deze familiereizen worden afgestemd op de wensen en voorkeuren van jouw gezin zodat zowel voor de ouders als voor de kinderen de ideale familiereis wordt samengesteld!

Dades Reizen

Ontdek het échte Marokko

Wil je het échte Marokko ervaren? Dades Reizen is een kleinschalige reisorganisatie die je graag op eigen wijze alle bijzondere plekjes van Marokko laat zien. Bekijk hier de prachtige reizen die Dades speciaal voor families heeft samengesteld!

PANGEA Travel

Reizen buiten het boekje

Voor familiereizen naar Azië en Afrika zit je bij PANGEA Travel goed. PANGEA is gespecialiseerd in individuele reizen. De familiereizen worden goed afgestemd naar wens en leeftijd van de kinderen. Een prefecte partner voor een zorgeloze familiereis!

Local Hero Travel

Regel je reis met een lokale reisexpert

Een individuele gezinsreis op maat? Avontuurlijk en niet álles zelf uitzoeken? Boek dan rechtstreeks bij onze local Hero, je reisspecialist ter plaatse.

Riksja Family

Reizen met kinderen op je eigen manier

De individuele reizen van Riksja Kids zijn helemaal afgestemd op gezinnen én jouw wensen! Want bij Riksja Kids kun je zelf je reis samenstellen zoals jij het wilt. Natuurlijk helpen de ervaren medewerkers van Riksja je graag!

Pharos Reizen

Autovakanties van de ANWB
geen beoordelingen
-
Geen reizen
website

Pharos Reizen is aanbieder van familievakanties met de auto binnen Europa. Schitterende reizen langs bijzondere bezienswaardigheden en overnachtingen in vakantieparken en kindvriendelijke hotels. Goedkoop én leuk!

KidsReizen

Verre reizen met kinderen

Bij KidsReizen kun je jouw eigen familie rondreis samenstellen. Hierbij staan jullie reiswensen centraal, wat betekent dat elke rondreis op maat wordt gemaakt en zo wordt uitgestippeld dat deze perfect bij jullie past.