Pharos Reizen

Autovakanties van de ANWB

Pharos Reizen

Pharos Reizen  is een dochter van de ANWB en heeft een uitgebreid aanbod van kwaliteitsreizen voor families. De familievakanties van Pharos Reizen zijn zowel voor de gezinnen met hele jonge kinderen als de gezinnen met wat oudere kinderen. Je kunt kiezen uit verschillende reissoorten zoals actieve reizen, campings, auto rondreizen, stedentrips of rondreizen. Voor iedere familie zit er wel een leuke vakantie bij!

De Pharos Reizen vakanties op Familiereis.nl richten zich met name op de avontuurlijke gezinnen die een leuke familie rondreis met de kids willen maken. Dit kan ook in Europa! De rondreizen zijn allemaal op individuele basis dus je bent lekker met je eigen gezin op pad. Zo bezorg je de kinderen en jezelf een vakantie om nooit te vergeten. De familievakanties van Pharos zitten vol avontuur en zijn bovendien erg goedkoop. Voor een betaalbare gezinsvakantie moet je dus bij Pharos Reizen zijn!

Accommodatie
n.v.t.
Vervoer
n.v.t.
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
n.v.t.
Algemeen
n.v.t.
Pharos Reizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Pharos Reizen
Opent in nieuw scherm
Onze vakantie met Pharos was helemaal geweldig! Een leuk reisschema met goede mix van ontspanning, dingen om te doen en dingen om te zien. Kortom: heerlijke vakantie met de kinderen gehad!
- fam. Y. Smid

Beoordelingen van Pharos Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Pharos Reizen?
Alle ervaringen met Pharos Reizen