Zuid-Afrika

Wilde dieren spotten op safari

Familiereis Zuid-Afrika

Een geweldig avontuur voor het hele gezin

Een familiereis Zuid-Afrika is een geweldige ervaring voor iedereen! Zuid-Afrika is het meest kindvriendelijke land van Afrika. De voorzieningen zijn uitstekend en het landschap en de dierenwereld zijn er weergaloos. Ga samen met de kids op safari op zoek naar leeuwen, giraffes en zebra’s. Onvergetelijk!

Een familiereis naar Zuid-Afrika betekent genieten van een prachtige natuur en het beleven van heel veel avonturen voor het hele gezin. Niet alleen de kids zullen in Zuid-Afrika hun ogen uitkijken, want er is echt heel veel te beleven en te zien. Een gigantische hoeveelheid verschillende soorten planten en dieren bijvoorbeeld, zoals luipaarden en leeuwen, maar ook schitterende landschappen met intense kleuren.

Breng tijdens je familiereis in Zuid-Afrika in elk geval een bezoek aan het Kruger National Park, waar het hele gezin tijdens een spannende safari kan genieten van een grote verscheidenheid aan dieren en landschappen. In Kaapstad kun je met een bootje naar Robbeneiland, waar Nelson Mandela lange tijd gevangen heeft gezeten. Kinderen kunnen zich vermaken in het nabijgelegen Two Oceans Aquarium. In Kaapstad vind je ook de beroemde Tafelberg, met de imposante, steile bergwanden. Maak met de hele familie ook een excursie naar het meest zuidelijke puntje van Zuid-Afrika, waar je pinguïns kunt zien.

Vlag:
Hoofdstad:
Pretoria
Inwoners:
60.041.996
Oppervlakte:
1.219.912 km2
Beste reistijd:
maart, april, september en oktober
Tijdsverschil:
1 uur later
Vliegtijd:
10:40 uur
Combineren:

Video's van Zuid-Afrika

Reisorganisaties met reizen naar Zuid-Afrika

Reizen naar Zuid-Afrika

Blogs over Zuid-Afrika

· Stéphanie Versteeg
Dit zijn de 5 mooiste autoroutes in Zuid Afrika
Zuid Afrika bestemming voor een onvergetelijke roadtrip is Zuid-Afrika! Een land van extremen, met duizelingwekkend mooie natuur, wildlife en een grillige kustlijn. Inspiratie nodig voor een mooie rondreis? We helpen je op weg met 5 road trips in Zuid-Afrika die niet op je lijstje mogen ontbreken.
· Redactie
De veiligste bestemmingen voor een familiereis in Afrika
Afrika is een divers continent met volop mogelijkheden voor een onvergetelijke familiereis. Veel landen komen negatief in het nieuws vanwege burgeroorlogen en politieke instabiliteit, maar daar hoef je je gelukkig niet op elke bestemming zorgen over te maken. Familiereis maakte een lijstje met 7 veilige familiebestemmingen in Afrika.
· Redactie
De 10 mooiste verre familiereizen voor 2016
Droom je ervan om ooit eens met het hele gezin op een verre reis te gaan? Met z’n allen naar de andere kant van de wereld te vliegen, kennis te maken met vreemde culturen, bijzondere natuur en bezienswaardigheden die je alleen van tv kent? Dit zijn de 10 mooiste verre reizen die je met het hele gezin kan maken.
· Redactie
Avontuurlijk overnachten: 6x Slapen in een boomhut
Wie droomde er vroeger nou niet van een prachtige boomhut? Hoog in de bomen, en stevig genoeg om een nachtje te blijven slapen. Omdat je nooit te oud bent voor dergelijke dromen hebben we een paar mooie exemplaren op een rijtje gezet. Boomhutten voor het hele gezin, of gewoon een nachtje voor jezelf alleen.
· Redactie
Ontdek Zuid Afrika met het gezin
Zuid Afrika is het meest kindvriendelijke land van Afrika en de perfecte bestemming voor een familiereis. We geven je acht goede redenen om met het hele gezin af te reizen naar het zuidelijkste puntje van Afrika.
· Redactie
Een verre familiereis ondernemen
Het maken van een verre reis met het hele gezin is een investering die je familieleven zeker waard is. Zelf kun je een andere cultuur ontdekken en aan je kinderen geef je tal van schitterende ervaringen mee die ze de rest van hun leven niet meer zullen vergeten.
· Redactie
Sawadee neemt Baobab Reizen over
Onlangs werd het goede nieuws bekendgemaakt dat reisorganisatie Baobab Reizen, dat een onderdeel is van Terra Travel, een doorstart kan maken. Reisorganisatie Sawadee Reizen neemt Baobab Reizen namelijk over en daardoor kunnen de verre familiereizen, waar Baobab onder andere zo geliefd door is geworden, gewoon doorgang vinden.
· Redactie
Naar Zuid-Afrika met de kids
Als je de kids graag alvast een beetje wereldwijs wilt maken en het belangrijk vindt dat ze ook andere culturen en gebruiken leren kennen, dan is het maken van een verre familiereis een heel goed idee.  Kies bijvoorbeeld voor een familievakantie in Zuid-Afrika en ontdek samen met de kids hoe mooi dit land is.

Beoordelingen van Zuid-Afrika

Wat zijn de Zuid-Afrika ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Zuid-Afrika.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.