Botswana

Slaap midden tussen de wilde dieren!

Familiereis Botswana

Op avontuur in de Afrikaanse savanne

Botswana is een land van prachtige natuur en staat garant voor een échte Afrika belevenis voor jong en oud. In de vruchtbare Okavango delta ga je op safari en spot je olifanten, leeuwen, giraffes en meer. Of vaar met een bootje over de Chobe rivier op zoek naar nijlpaarden!

Als je een verre familiereis wilt ondernemen is Botswana zeker de moeite van het overwegen waard. Het land ligt boven Zuid-Afrika en rechts van Namibië en is een fantastische bestemming voor een vakantie met kinderen, want wat is er nou stoerder dan ’s nachts in je tent de wilde dieren al te kunnen horen en ze de volgende dag op te zoeken tijdens een spannende safari.

Ga tijdens je familiereis in Botswana in elk geval naar het Chobe Nationaal Park waar de kids zich gegarandeerd kunnen vergapen aan de gigantische hoeveelheid olifanten die er rond lopen. In dit park vind je namelijk de grootste hoeveelheid olifanten per vierkante kilometer van heel Afrika. Maak met het hele gezin ook een safari per boot, waarbij je genietend van een drankje tussen nijlpaarden en krokodillen door vaart. Prachtig is ook de Okavango Delta, waar je de natuur nog in haar oorspronkelijke schoonheid kunt zien.

Vlag:
Hoofdstad:
Gaborone
Inwoners:
2.397.240
Oppervlakte:
600.370 km2
Beste reistijd:
mei t/m september
Tijdsverschil:
geen
Vliegtijd:
13:00 uur
Combineren:

Video's van Botswana

Reisorganisaties met reizen naar Botswana

Reizen naar Botswana

Blogs over Botswana

· Redactie
Zomervakanties Djoser Junior online!
Bij Djoser Junior kun je nu alvast een kijkje nemen op het gebied van reizen die je in de volgende zomervakantie met de kids kunt gaan maken. Het aanbod is uitgebreid en de bestemmingen variëren van Diverse landen in Afrika tot rondreizen door verschillende gebieden in Azië.
· Redactie
Familiereis Afrika met Djoser Junior
Met de kinderen tijdens een van de schoolvakanties een verre en avontuurlijke familiereis ondernemen, is misschien wel het leukste cadeau dat je ze kunt geven. Bovendien kun je er zelf ook heel veel plezier aan beleven; twee vliegen in één klap dus.Powered by Froala Editor

Beoordelingen van Botswana

Wat zijn de Botswana ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Botswana.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.