Swaziland

Traditionele zulu hutten

Familiereis Swaziland

Op bezoek in een prachtig klein Afrikaans koninkrijk

Een familiereis Zuid-Afrika is goed te combineren met een bezoek aan het dwergstaatje Swaziland. Dit kleine landje biedt een grote diversiteit aan landschappen en in het Mlilwane Nationaal Park zul je talloze wilde dieren spotten. Een onwijs avontuur!

Als je op zoek bent naar avontuur voor het hele gezin is het ondernemen van een familiereis naar Swaziland misschien een leuk idee. Dit koninkrijkje in het zuiden van Afrika laat zich ook goed combineren met een rondreis door een van zijn buurlanden, Zuid-Afrika of Mozambique. De bevolking van Swaziland is ontzettend vriendelijk, ook voor kinderen en het land kent zijn eigen tradities en veel ongerept natuurschoon.

Als je op familiereis gaat in Swaziland zijn er een aantal dingen die je niet mag missen. De vele marktjes bijvoorbeeld, waar elk lid van het gezin wel een leuk souvenir zal weten te vinden, een handgemaakte mand of een beroemde Swazi kaars bijvoorbeeld. De kids zullen het geweldig vinden om te overnachten in een traditionele hut. ’s Avonds kun je met de hele familie genieten van een speciaal bereide maaltijd. Breng ook een bezoek aan het Mlilwane Wildlife Sanctuary, gelegen in de Ezulwini Vallei, waar je heerlijk kunt mountainbiken en paardrijden.

Hoofdstad:
Mbabane
Inwoners:
1.173.900
Oppervlakte:
17.363 km2
Beste reistijd:
juni t/m september
Tijdsverschil:
1 uur later
Vliegtijd:
12:30 uur

Achtergrond & praktische informatie

Video's van Swaziland

Reisorganisaties met reizen naar Swaziland

Reizen naar Swaziland

Familiereis Zuid-Afrika en Swaziland

Familiereis Zuid-Afrika en Swaziland

21 dagen
Familiereis
Tijdens deze familiereis door Zuid-Afrika bezoek je veel hoogtepunten die het land te bieden heeft. Zuid-Afrika is een enorm groot en gevarieerd land. Er is veel gelegenheid om actief bezig te zijn te voet of per fiets. Je overnacht in het beroemde Krugerpark en gaat hier op zoek naar de Big Five: olifanten, neushoorns, luipaarden, buffels en leeuwen. In het koninkrijkje Swaziland kun je wandelen tussen het wild en bij St.Lucia kun je per boot de rivier op om nijlpaarden en krokodillen te zoeken. Via een deel van de bekende Tuinroute rijden we richting de Moederstad. In Kaapstad kun je per 'sweefspoor' naar de top van de Tafelberg, een bezoek brengen aan Robbeneiland, óf een excursie maken naar het meest zuidelijke puntje van Afrika, waar je pinguïns kunt zien.
Sawadee
vanaf
€ 2.669
Familiereis Zuid-Afrika en Swaziland - kort

Familiereis Zuid-Afrika en Swaziland - kort

16 dagen
Familiereis
Tijdens deze familiereis door Zuid-Afrika bezoek je veel hoogtepunten en toch breng je niet veel tijd in de bus door. Zuid-Afrika is een enorm groot en gevarieerd land. Er is veel gelegenheid om actief bezig te zijn: Je kunt wandelen, fietsen of paardrijden. Je overnacht in het beroemde Krugerpark en gaat hier op zoek naar de Big Five: olifanten, neushoorns, luipaarden, buffels en leeuwen. In het prachtige Mlilwane Game Reserve kun je wandelen tussen het wild en bij St.Lucia kun je per boot de rivier op om nijlpaarden en krokodillen te zoeken. Hoeveel spot jij er? We reizen via de bijzondere Drakensbergen waar mooie wandelingen mogelijk zijn. Gaan jullie mee op deze gevarieerde familiereis?
Sawadee
vanaf
€ 2.119
Familiereis Zuid-Afrika Selfdrive

Familiereis Zuid-Afrika Selfdrive

20 dagen
Familiereis
Hoe gaaf is het om vanuit je eigen voertuig een kijkje te nemen in het land van vele contrasten? Tijdens deze selfdrive familiereis reis je door Zuid-Afrika en Swaziland en hebben jullie veel vrijheid. Het land kent een diversiteit aan landschappen: woeste bergen, wilde kusten, stille baaien en wildparken. Je hebt volop de mogelijkheid om spannende gamedrives te maken, op zoek naar de Big Five: olifanten, neushoorns, luipaarden, buffels en leeuwen. Ontmoet de vriendelijke bevolking, dompel je onder in hun cultuur, span je in tijdens wandelingen en laat de ranger in je los. Een zeer afwisselende reis voor jong en oud!
Sawadee
vanaf
€ 2.119

Beoordelingen van Swaziland

Wat zijn de Swaziland ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Swaziland.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.