Swaziland

Traditionele zulu hutten

Familiereis Swaziland

Op bezoek in een prachtig klein Afrikaans koninkrijk

Een familiereis Zuid-Afrika is goed te combineren met een bezoek aan het dwergstaatje Swaziland. Dit kleine landje biedt een grote diversiteit aan landschappen en in het Mlilwane Nationaal Park zul je talloze wilde dieren spotten. Een onwijs avontuur!

Als je op zoek bent naar avontuur voor het hele gezin is het ondernemen van een familiereis naar Swaziland misschien een leuk idee. Dit koninkrijkje in het zuiden van Afrika laat zich ook goed combineren met een rondreis door een van zijn buurlanden, Zuid-Afrika of Mozambique. De bevolking van Swaziland is ontzettend vriendelijk, ook voor kinderen en het land kent zijn eigen tradities en veel ongerept natuurschoon.

Als je op familiereis gaat in Swaziland zijn er een aantal dingen die je niet mag missen. De vele marktjes bijvoorbeeld, waar elk lid van het gezin wel een leuk souvenir zal weten te vinden, een handgemaakte mand of een beroemde Swazi kaars bijvoorbeeld. De kids zullen het geweldig vinden om te overnachten in een traditionele hut. ’s Avonds kun je met de hele familie genieten van een speciaal bereide maaltijd. Breng ook een bezoek aan het Mlilwane Wildlife Sanctuary, gelegen in de Ezulwini Vallei, waar je heerlijk kunt mountainbiken en paardrijden.

Vlag:
Hoofdstad:
Mbabane
Inwoners:
1.172.369
Oppervlakte:
17.363 km2
Beste reistijd:
juni t/m september
Tijdsverschil:
1 uur later
Vliegtijd:
12:30 uur
Combineren:

Video's van Swaziland

Reisorganisaties met reizen naar Swaziland

Reizen naar Swaziland

Beoordelingen van Swaziland

Wat zijn de Swaziland ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Swaziland.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.