De daken van Rome

Rondreizen in Europa

Rondreizen in Europa is gevarieerd, uniek, dichtbij en toch ver weg! Verbluffende landschappen, uitmuntende architectuur, sfeervolle steden, prachtige stranden en een eeuwenoude historie. Europa heeft het. Wat dacht je van Finland, Turkije, Schotland of Portugal? Europa is verbazingwekkend mooi!

Het ligt wat dichter bij huis, maar rondreizen in Europa doet zeker niet onder voor de reizen naar verre oorden aan de andere kant van de wereld. Europa heeft enorm veel te bieden! Historische steden, prachtige natuur en oude culturen. De stranden rond de Middellandse Zee of bekende steden als Rome of Londen zul je wel kennen, maar heb je al eens gedacht aan een rondreis door ongerepte gebieden als Scandinavië, Ijsland of Oost-Europa? Hier rondreizen zal je aangenaam verrassen!

Reizen in Europa zijn er in overvloed, maar voor echt bijzondere privéreizen of groepsrondreizen moet je wel even zoeken. ReisVerweg.nl zet de mooiste reizen in Europa voor je op een rij. Europa is ook zeer geschikt voor familiereizen en actieve vakanties. Maak een tocht door de sneeuw met sledehonden in Finland of boek een wandelvakantie in het ruige Schotland. Maak een rondreis Europa en ontdek het continent opnieuw!

Populaire bestemmingen

Alle familiereis bestemmingen in Europa

Europa in het kort

Aantal landen
58
Oppervlakte
10.180.000 km2
Inwoners
738.199.000
Officiële talen
Engels, Frans, Russisch, Duits, Spaans, Portugees, Nederlands, Pools, Italiaans, Grieks
Religie
Europa is een smeltkroes van religies - o.a. Christendom, Islam, Boeddhisme, Jodendom, Hindoeïsme, atheïsme
Grote steden
Londen, Parijs, Rome, Moskou, Madrid, Berlijn, Athene, Praag, Dublin
Langste rivier
Volga, Rusland (3692km)
Hoogste berg
Elbrus, Rusland (5642m)
Bekend om
Mode, eten, architectuur, musea, koninkrijken, literatuur, muziek