Zwitserland

Met de trein door de bergen

Familiereis Zwitserland

Met de kids genieten van de natuur

Met je gezin op vakantie naar het schitterende Zwitserland is heerlijk! Hier geniet je volop van de wondermooie natuur, gastvrije Zwitsers en bruisende steden. Het Zwitserse Alpen gebied is ideaal om te wandelen of langlaufen en in de groene valleien en schilderachtige plaatsjes is het fijn toeven.

Zwitserland is een prachtig land vol indrukwekkend natuurschoon en zeer geschikt als bestemming voor een familiereis. Je kunt er goed met de trein reizen en zult dan versteld staan van de mooie vergezichten waar je tussen de vele tunneltjes door van kunt genieten. Een actieve gezinsvakantie in Zwitserland is een leuke manier om samen met de kinderen van een reis in het buitenland te genieten.

Tijdens je familiereis door Zwitserland kun je niet om de bergen heen. In de winter kun je er heerlijk skiën en snowboarden en in de zomer zul je er van prachtige lange wandeltochten kunnen genieten. ’s Avonds eet je met het hele gezin natuurlijk een typisch Zwitserse kaasfondue. Reken maar dat de kids het geweldig zullen vinden in de Alpen, zeker zodra ze eenmaal het fenomeen van de echo hebben ontdekt. Ga als het kan ook naar Genève, waar je veel beroemde bezienswaardigheden, zoals het grote meer van Genève vindt.

Vlag:
Hoofdstad:
Bern
Inwoners:
8.697.723
Oppervlakte:
41.290 km2
Beste reistijd:
mei, juni en september
Tijdsverschil:
geen
Vliegtijd:
1:00 uur
Combineren:

Video's van Zwitserland

Blogs over Zwitserland

· Redactie
Familieresorts Club Med
Voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud, zit je met een reis van Club Med helemaal goed. Deze aanbieder heeft er namelijk werk van gemaakt om voor de kids allerlei aparte dingen te organiseren, zoals eigen ontmoetingsruimtes en natuurlijk ook tal van activiteiten, volledig afgestemd op wat bij ze past.

Beoordelingen van Zwitserland

Wat zijn de Zwitserland ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Zwitserland.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.