Portugal

Op de uitkijk bij Lagos (Algarve)

Familiereis Portugal

Portugal met kinderen is verrassend leuk!

Portugal met kinderen? Ja, dat kan perfect! Dolfijnen spotten, kajakken in de bergen en genieten van betoverende stranden? In Portugal kan het allemaal! Het kindvriendelijke land is vrijwel het hele jaar zonnig en er is van alles voor gezinnen te beleven. Zo kunnen je leren surfen, ontdek je de onderwaterwereld in het Oceanário in Lissabon en bewonder je sprookjesachtige paleizen in Sintra.

Veel gezinnen genieten van een heerlijke strandvakantie in de Algarve. Er is een overvloed aan idyllische stranden en in de badplaatsen geniet je van een gezellige vakantiesfeer. Maar Portugal heeft zoveel meer te bieden! Zo ontdek je in het uiterste noorden schitterende bergketens als de Serra da Estrela en het nationaal park Peneda-Gerês. Het landschap zit vol prehistorische overblijfselen! En ook op de Azoren en Madeira beleef je de grootste avonturen. Het zijn paradijselijke eilanden voor actieve gezinnen.


Portugal is een veilig land om een rondreis te maken. Je kunt steden als Faro, Lissabon en Porto eenvoudig met de trein bereiken, maar je kunt ook bijvoorbeeld een camper huren. De familiehotels zijn van alle gemakken voorzien en bovendien hebben veel accommodaties een zwembad! Waarschijnlijk zijn je kids hier niet weg te slaan! Toch maar even proberen want er is nog veel meer te zien! Een dagje waterpark, een bezoek aan het kasteelstadje Óbidos en middeleeuwse steden als Coimbra staan op je te wachten!
Vlag:
Hoofdstad:
Lissabon
Inwoners:
10.299.423
Oppervlakte:
92.391 km2
Beste reistijd:
mei, juni, september en oktober
Tijdsverschil:
1 tot 2 uur vroeger
Vliegtijd:
2:50 uur
Combineren:
Natuur
9/10
Cultuur
8/10
Strand
9/10
Steden
8/10
Eten
8/10
Actief
8/10

Video's van Portugal

Reisorganisaties met reizen naar Portugal

Reizen naar Portugal

Beoordelingen van Portugal

Wat zijn de Portugal ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Portugal.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.