Rondreizen in Azië

Azië is magisch en blijft fascineren! Indrukwekkende culturen, sublieme landschappen, prachtige mensen, sensationele stranden, sierlijke tempels, eeuwenoude tradities, een heerlijke keuken en nog veel meer. Dit is het grootste en dichtbevolkste continent ter wereld. Dit is Azië. Een avontuur voor alle zintuigen!

Wie wil er nou niet een rondreis naar Azië maken? Vriendelijke bevolking, fascinerende culturen en prachtige natuur. Rondreizen naar Azië hebben voor iedere reiziger wel iets te bieden. Je kunt in Azië een actieve wandelvakantie maken in het Himalaya-gebergte, lekker tot rust komen op een bounty-eiland in Thailand of je laten intrigeren door de religie en cultuur van de Chinese monniken.

Bekijk hier ons aanbod van groepsrondreizen en en privéreizen naar Azië en boek voordelig je reis naar Azië! Voor een avontuurlijke of actieve vakantie kun je in Azië uitstekend terecht. Bijvoorbeeld voor een trekking of duikvakantie. Wat je ook doet in Azië: reizen door de Aziatische landen is een ervaring die je niet zal vergeten. Laat je verrassen door exotisch Azië en boek je rondreis Azië direct online!

Populaire bestemmingen

Alle familiereis bestemmingen in Azië

Azië in het kort

Aantal landen
52
Oppervlakte
43.820.000 km2
Inwoners
4.164.252.000
Officiële talen
Chinees, Arabisch, Hindi, Bengalees, Japans, Indonesisch, Urdu, Thais, Vietnamees
Religie
Islam, Christendom, Boeddhisme, Hindoeïsme
Grote steden
Bangkok, Tokyo, Manila, Mumbai, Jakarta, Shanghai
Langste rivier
Yangzi rivier, China (6,300km)
Hoogste berg
Mount Everest, Nepal (8848m)
Bekend om
Boeddha, thee, monniken, bergen, zijde, rijst, stranden