Taiwan

De skyline van Taipei

Familiereis Taiwan

Veelzijdig eiland vol verrassingen

Taiwan wordt ook wel het hart van Azië genoemd en het mag dan een klein eiland zijn: je zult hier verstelt staan van de diversiteit aan landschappen, culturen en bezienswaardigheden. Van de ultramoderne metropool Taipei tot de lieflijke dorpjes in de vrije natuur: fenomenaal!

Een familiereis naar Taiwan maken? Een leuk idee! Taiwain is nog een vrij onontdekt land waar je waanzinnig mooie dingen kunt zien! Het eiland ligt zo'n 160 kilometer ten zuidoosten van China en is met het vliegtuig goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Hong Kong. Als je vanuit Nederland vliegt dan zul je ook vaak een stopover in Hong Kong maken voordat je in Taipei landt. De vluchtduur is ongeveer 13 uur 55 min met deze tussenstop in Hong Kong. Je hebt trouwens geen visum nodig voor Taiwan.

Reizen door Taiwan met kinderen is een geweldig avontuur. Je kunt er veilig reizen, want zaken als transport, accomodaties en publieke voorzieningen zijn er allemaal goed voor elkaar. Bovendien zijn de reisafstanden relatief kort, want Taiwan is met een oppervlakte van 36.000 vierkante kilometer slechts 0,9 keer zo groot als Nederland. Taiwan (bekend van "made in Taiwan") heeft je gezin veel te bieden: een bergachtig groen landschap, folkloristische tradities en een hele gastvrije bevolking.

Vlag:
Hoofdstad:
Taipei
Oppervlakte:
35.980 km2
Beste reistijd:
oktober en november
Tijdsverschil:
7 uur later
Vliegtijd:
14:45 uur
Combineren:

Video's van Taiwan

Onze reis door Taiwan zullen we nooit vergeten. Trendy Taipei was erg leuk met de indrukwekkende tempels en leuke night market. Daarna rondreizen door het mooie landschap. Top!
- Sarah

Beoordelingen van Taiwan

Wat zijn de Taiwan ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Taiwan.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.