Marokko

De prachtige blauwe straatjes van Chefchaouen

Familiereis Marokko

Magisch, afwisselen en leuk

Samen met de kinderen Marokko ontdekken is een geweldige belevenis! Hier reis je langs sprookjesachtige steden en adembenemende landschappen. Bezoek tijdens een familiereis het Atlas gebergte en de grootste woestijn ter wereld: de Sahara. En uiteraard hoort relaxen op het strand er ook bij!

Marokko is een uitstekende bestemming voor een exotische familiereis. Het hele gezin zal al snel gecharmeerd raken van zowel de veelzijdigheid als de schoonheid van dit land. Met kinderen rondreizen door Marokko betekent de ene dag het zand van de Sahara tussen je tenen voelen en de volgende dag door het besneeuwde Atlas gebergte trekken. Het sprookjesachtige Marokko heeft het hele gezin heel veel te bieden en het eten, met veel honing en amandelen, vinden de kids vast lekker.
Tijdens een familiereis door Marokko zul je waarschijnlijk regelmatig verbaasd staan over de betoverende schoonheid van dit land. De vele zijdezachte kussentjes en gekleurde lampen die je overal tegenkomt dragen daar zeker aan bij. Bezoek de watervallen van Ouzoud, waan je in Marrakech in een sprookje en wandel met muilezels door de bergen. Bezoek ook de plaatsen waar bekende films zijn opgenomen en geniet tenslotte van het strand en de zon in Agadir.

Vlag:
Hoofdstad:
Rabat
Inwoners:
37.344.787
Oppervlakte:
446.550 km2
Beste reistijd:
april, mei, augustus en september
Tijdsverschil:
1 uur vroeger
Vliegtijd:
4:00 uur
Combineren:

Video's van Marokko

Reisorganisaties met reizen naar Marokko

Reizen naar Marokko

Blogs over Marokko

· Stéphanie Versteeg
Inspirerend: Een geweldig mooi filmpje over reizen in Marokko
Op slechts drie uurtjes vliegen van Nederland ligt een land dat in alle opzichten verschilt van de onze. Je vindt er mystieke steden, adembenemende landschappen en het jaar rond warme temperaturen. Dit mooie filmpje neemt je mee naar Marokko, een prachtige samenvatting van reizen door dit bijzondere land.
· Redactie
De veiligste bestemmingen voor een familiereis in Afrika
Afrika is een divers continent met volop mogelijkheden voor een onvergetelijke familiereis. Veel landen komen negatief in het nieuws vanwege burgeroorlogen en politieke instabiliteit, maar daar hoef je je gelukkig niet op elke bestemming zorgen over te maken. Familiereis maakte een lijstje met 7 veilige familiebestemmingen in Afrika.
· Redactie
Top 3 Marokko met het gezin
Welke activiteiten mag je nou echt niet missen als je met je gezin naar Marokko reist? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje.
· Redactie
Kidsproof reizen door Marokko
Een route samenstellen die voor iedereen leuk is, kan nog best een uitdaging zijn als je met je gezin op reis gaat. Leuk, zo’n kamelentocht, maar krijg je ook genoeg kans om iets van de bijzondere cultuur te zien?
· Redactie
Familiereis naar Marokko
Het ondernemen van een vakantie met het hele gezin is altijd een leuke manier om samen tijd door te brengen, leuke dingen te ondernemen en het een en ander te ontdekken op het gebied van de natuur en cultuur van een ander land. Voor het maken van een familiereis, niet al te ver weg van huis maar toch bijzonder, is de bestemming Marokko echt een aanrader.
· Redactie
Familievakantie met Riksja Kids
Als jij er eens met de hele familie op uit wilt trekken, dan is het handig om te kiezen voor een veelzijdige vakantiebestemming waar iedereen het naar zijn zin zal hebben. Als je daarbij ook nog graag niet alleen een individuele familiereis wilt maken, maar tevens de organisatie ervan alvast op orde wilt hebben, dan kun je gebruikmaken van de diensten van een reisorganisator.
· Redactie
Familiereis met voordeel bij Neckermann Reizen
Als je met het hele gezin van een vakantie wilt genieten, dan kan dat soms best in de papieren lopen. Gelukkig zijn er tal van aanbiedingen die een familiereis heel betaalbaar maken, zoals de actie van Neckermann Reizen waardoor de kinderen voordelig mee kunnen reizen richting een verre of minder verre vakantiebestemming.
· Redactie
Familievakantie in Marokko
Voor het beleven van een afwisselende, interessante én leuke familiereis, hoef je helemaal niet zo ver van huis te zijn. Het magische Marokko is bijvoorbeeld een fantastische reisbestemming voor een familievakantie, op slechts enkele vlieguren afstand van Nederland.

Beoordelingen van Marokko

Wat zijn de Marokko ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Marokko.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.