Israël

De oude poort van Jaffa, Tel-Aviv

Familiereis Israël

Een fascinerende én leuke ontdekkingstocht

Israël is ook voor kinderen een verrassend leuk land! Het ene moment drijf je in de Dode Zee, een dag later breng je een bezoekje aan de klaagmuur in Jeruzalem. Of maak een boottocht over het Meer van Galilea. In Israël zijn de reistijden kort en de hotels voortreffelijk. Uniek!

Het bijzondere land Israël is een mooie bestemming voor een familiereis. In dit relatief kleine land vind je een enorme hoeveelheid bezienswaardigheden. Je kunt met het hele gezin allerlei interessante activiteiten ondernemen en de kinderen kunnen zich prima vermaken aan het strand. In de zomer kan het erg warm worden, in de winter is het in het noorden van het land vrij koud, maar kun je voor een strandvakantie wel terecht in Eilat. 
Start je familiereis door Israël bijvoorbeeld met een fietstocht in de buurt van het meer van Galilea of breng een bezoek aan de fraai aan zee gelegen ruïnes van Caesarea. Een gezinsvakantie in Israël is niet compleet zonder een dag door te brengen in Jeruzalem, waar de geschiedenis van Israël geïllustreerd wordt aan de hand van talloze archeologische restanten en ruïnes. Besluit je familiereis aan het strand van Tel Aviv, waar je met de kids heerlijk kunt zwemmen en uitrusten.

Vlag:
Hoofdstad:
Jeruzalem
Inwoners:
9.364.000
Oppervlakte:
20.770 km2
Beste reistijd:
maart t/m mei & oktober
Tijdsverschil:
1 tot 2 uur later
Vliegtijd:
4:30 uur
Combineren:

Video's van Israël

Beoordelingen van Israël

Wat zijn de Israël ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Israël.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.

Populaire bestemmingen in Midden-Oosten