Bali

Met kinderen naar Bali is geweldig!

Familiereis Bali

Bali is dé perfecte plek voor een toffe reis met kinderen!

Bali is een fantastische bestemming voor gezinnen. Indonesië is een veilig land en de bevolking is supervriendelijk. Bali is een één van de meest populaire eilanden voor een familiereis en de faciliteiten zijn dan ook erg kindvriendelijk. Zo beschikken de meeste accommodaties over een kinderbed en kinderstoel. En in de supermarkten zijn luiers en babyvoeding eenvoudig te verkrijgen.

Bovendien raak je op het eiland niet uitgekeken! Je ontdekt tijdens je familiereis in Bali metershoge watervallen, paradijselijke stranden en uitgestrekte rijstvelden. Bij de vele tempels ben je omringd door apen en ook de onderwaterwereld is prachtig mooi. Er worden talloze excursies aangeboden, maar ook met een tuktuk kom je op de leukste plekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan de spannende vleermuisgrot Pura Goa Lawah? Of ontdek het waterpark Waterbom Bali waar je met de opblaasband de lazy river trotseert!

Als je met oudere kinderen naar Bali reist, zijn er ook veel actieve uitjes te ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld raften op de Ayung-rivier die af en toe behoorlijk snel stroomt. Dit decor geeft gegarandeerd een adrenalinekick! Aan culturele workshops is trouwens ook geen gebrek. Zo kun je leren dansen, maar ook leren koken of schilderen op Batik. Voor een leuke excursie kun je het bekende eiland Nusa Penida bezoeken. Het azuurblauwe water en het regenwoud is een avontuur voor jong en oud.

Natuur
10/10
Cultuur
9/10
Strand
8/10
Steden
7/10
Eten
9/10
Actief
10/10

Video's van Bali

Reisorganisaties met reizen naar Bali

Reizen naar Bali

Beoordelingen van Bali

Wat zijn de Bali ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Bali.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.