Cambodja

Familiereis Cambodja

Aziatische vriendelijkheid en historische tempels

Cambodja is een super veelzijdig land en daarom een perfecte bestemming voor een familiereis. Voor iedereen wat wils! Ga op avontuur, trek de jungle in en ontdek de mooiste historische tempels. Pak de fiets en doorkruis de prachtig groene rijstvelden. Wil je liever beetje relaxen aan een tropisch strand? Ook dat kan!

Een rondreis met het gezin door Cambodja is een onvergetelijke ervaring. De gastvrije Cambodjanen maken ieder verblijf tot een feest. Reizen gaat heel gemakkelijk, alle topbestemmingen zijn goed bereikbaar. De kindvriendelijke hotels en guesthouses zijn van heel hoog niveau en lekker (internationaal) eten kan bijna overal. 

Een reis naar Cambodja kan niet zonder een bezoek te brengen aan het prachtige tempelcomplex Angkor Wat. Maar als de kids op een gegeven moment tempelmoe zijn dan is er gelukkig nog van alles te doen. Bekijk vanaf een boot de bijzondere houten huizen op stelten aan het Tonle Sap meer. Bezoek de oude Franse koloniale stadjes en bestel de beste croissants die je in Azië kunt vinden. Kinderen die kunnen zwemmen kunnen hun lol op met snorkelen bij Koh Rong island, op zoek naar zeepaardjes! Wil je een verre en veelzijdige familiereis maken dan ben je in Cambodja aan het juiste adres.

Vlag:
Hoofdstad:
Phnom-Penh
Inwoners:
16.946.446
Oppervlakte:
181.040 km2
Beste reistijd:
november t/m februari
Tijdsverschil:
6 uur later
Vliegtijd:
14:00 uur
Combineren:

Video's van Cambodja

Reisorganisaties met reizen naar Cambodja

Reizen naar Cambodja

Op de fiets met hele gezin langs de tempels van Angkor Wat, zo bijzonder! We hebben het heerlijk gehad. Veel gedaan, veel gezien en heel erg genoten!
- Jochem

Beoordelingen van Cambodja

Wat zijn de Cambodja ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Cambodja.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.