Cambodja

Familiereis Cambodja

Aziatische vriendelijkheid en historische tempels

Cambodja is een super veelzijdig land en daarom een perfecte bestemming voor een familiereis. Voor iedereen wat wils! Ga op avontuur, trek de jungle in en ontdek de mooiste historische tempels. Pak de fiets en doorkruis de prachtig groene rijstvelden. Wil je liever beetje relaxen aan een tropisch strand? Ook dat kan!

Een rondreis met het gezin door Cambodja is een onvergetelijke ervaring. De gastvrije Cambodjanen maken ieder verblijf tot een feest. Reizen gaat heel gemakkelijk, alle topbestemmingen zijn goed bereikbaar. De kindvriendelijke hotels en guesthouses zijn van heel hoog niveau en lekker (internationaal) eten kan bijna overal. 

Een reis naar Cambodja kan niet zonder een bezoek te brengen aan het prachtige tempelcomplex Angkor Wat. Maar als de kids op een gegeven moment tempelmoe zijn dan is er gelukkig nog van alles te doen. Bekijk vanaf een boot de bijzondere houten huizen op stelten aan het Tonle Sap meer. Bezoek de oude Franse koloniale stadjes en bestel de beste croissants die je in Azië kunt vinden. Kinderen die kunnen zwemmen kunnen hun lol op met snorkelen bij Koh Rong island, op zoek naar zeepaardjes! Wil je een verre en veelzijdige familiereis maken dan ben je in Cambodja aan het juiste adres.

Hoofdstad:
Phnom-Penh
Inwoners:
13.607.069
Oppervlakte:
181.040 km2
Beste reistijd:
november t/m februari
Tijdsverschil:
6 uur later
Vliegtijd:
14:00uur

Video's van Cambodja

Reisorganisaties met reizen naar Cambodja

Reizen naar Cambodja

Familiereis VIETNAM, CAMBODJA EN THAILAND AVONTUUR - 22 dagen; Aziatische ervaringen

Familiereis VIETNAM, CAMBODJA EN THAILAND AVONTUUR - 22 dagen; Aziatische ervaringen

22 dagen
Groepsrondreis
Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. De oude wijken van Hanoi, varen tussen de rotseilanden van de Halongbaai en het fotogenieke Hoi An. Zwemmmen en snorkelen, eten met stokjes, overnachten in een trein en op een boot, de kleurrijke markten in Saigon, de tempels van Angkor Wat en een tropisch eiland! De hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Thailand laten zich prima combineren in deze rondreis van drie weken. Over afwisseling heb je duidelijk niet te klagen.
Koning Aap
vanaf
€ 2.495
Familiereis Op Avontuur in Cambodja

Familiereis Op Avontuur in Cambodja

13 dagen
Familiereis
Deze rondreis is speciaal samengesteld voor het hele gezin. Je reist in een rustig tempo naar Siem Reap, Kampot en Phnom Penh met bezoek aan alle belangrijke hoogtepunten. De reis eindigt met een strandvakantie op het eiland Koh Rong.
333TRAVEL
vanaf
€ 1.802
Familiereis Thailand, Laos en Cambodja

Familiereis Thailand, Laos en Cambodja

Tijdens de familiereis Indochina ontdek je Thailand, Laos en Cambodja. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende rondreis. Tijdens de reis voor het hele gezin overnachten we in hotels die variëren van eenvoudig tot luxueus. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse, comfortabele boottocht gemaakt over de Mekongrivier. Om tijd te besparen vliegen we van Vientiane naar Phnom Penh. We sluiten de reis tropisch af met een heerlijk verblijf aan het strand van Ko Chang.
Sawadee
vanaf
€ 2.599
Op de fiets met hele gezin langs de tempels van Angkor Wat, zo bijzonder! We hebben het heerlijk gehad. Veel gedaan, veel gezien en heel erg genoten!
- Jochem

Beoordelingen van Cambodja

Wat zijn de Cambodja ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Cambodja.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.