Namibië

Zanduinen in de Sosusvalei

Familiereis Namibië

Spectaculaire wildernis en uitgestrekte landschappen

Met familie op reis door Namibië is uniek! Namibië biedt spectaculaire landschappen, gave natuur én wilde dieren. In Etosha National Park zie je olifanten, leeuwen, neushoorns en giraffes. Maar de kinderen zullen ook genieten van de rust, ruimte en de vriendelijke mensen van Namibië.

Als je op zoek bent naar een familiereis met veel bezienswaardigheden is Namibië zeker het overwegen waard. Het is een prachtig land in zuidelijk Afrika waar het hele gezin van zal genieten. Namibië is enorm groot en staat vooral bekend vanwege de wilde dieren die je er tijdens een tocht door een nationaal park kunt bewonderen. De kids zullen zich hier prima weten te vermaken.
Een familiereis in Namibië is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan het uitgestrekte Etosha National Park, waar je met het hele gezin naar leeuwen, giraffen, olifanten en nog veel meer wilde dieren kunt speuren. Heel indrukwekkend is ook Skeleton Coast, wat eigenlijk niet veel meer is dan een gebied met aan de ene kant de kust en zandvlaktes aan de andere kant, maar juist daarom zo tot de verbeelding spreekt. Breng met de kinderen ook een bezoek aan de Popa Falls, het groenere gebied van Namibië.

Vlag:
Hoofdstad:
Windhoek
Inwoners:
2.587.344
Oppervlakte:
825.418 km2
Beste reistijd:
half maart tot half april & oktober tot half december
Tijdsverschil:
geen
Vliegtijd:
12:00 uur
Combineren:

Video's van Namibië

Reisorganisaties met reizen naar Namibië

Reizen naar Namibië

Blogs over Namibië

· Redactie
5 avontuurlijke kampeervakanties voor het hele gezin
Gek op kamperen en leven in de buitenlucht, maar dit jaar iets anders dan de camping in Zuid-Europa? Familiereis tipt vijf avontuurlijke kampeervakanties die je met het hele gezin kan ondernemen.
· Redactie
De 6 mooiste bezienswaardigheden van Namibië
Namibië is een prachtig land dat bekend staat om zijn waanzinnig mooie natuurgebieden. De droge woestijnlandschappen gaan naadloos over in de oceaan, en er zijn genoeg parken waar je wilde dieren kan spotten. Een overzichtje van de plekken die je niet mag overslaan.
· Redactie
Familiereis naar Namibië
Een verre bestemming kiezen voor je familiereis is makkelijker gezegd dan gedaan. Niet elke bestemming is geschikt voor een gezinsvakantie, bijvoorbeeld omdat de kinderen zich er al snel zouden gaan vervelen, of juist omdat jijzelf niet heel veel met een bepaalde bestemming hebt. Een goede tip voor een bestemming voor jong en oud(er), is Namibië.
· Redactie
Zomervakanties Djoser Junior online!
Bij Djoser Junior kun je nu alvast een kijkje nemen op het gebied van reizen die je in de volgende zomervakantie met de kids kunt gaan maken. Het aanbod is uitgebreid en de bestemmingen variëren van Diverse landen in Afrika tot rondreizen door verschillende gebieden in Azië.
· Redactie
Familiereis Afrika met Djoser Junior
Met de kinderen tijdens een van de schoolvakanties een verre en avontuurlijke familiereis ondernemen, is misschien wel het leukste cadeau dat je ze kunt geven. Bovendien kun je er zelf ook heel veel plezier aan beleven; twee vliegen in één klap dus.Powered by Froala Editor

Beoordelingen van Namibië

Wat zijn de Namibië ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Namibië.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.