Zimbabwe

Victoria Falls is geweldig om te zien!

Familiereis Zimbabwe

Op safari en watervallen in Zimbabwe

Voor een avontuur tussen de leeuwen en giraffen zit je in Zimbabwe wel goed! Het veelzijdige land is geweldig voor kinderen en met de wilde dieren is het net een live aardrijkskundeles. De bevolking is gastvrij en ontzettend vriendelijk. Tijdens een familiereis Zimbabwe ontdek je bovendien de mooiste plekjes. Eén van de hoogtepunten? Dat wordt waarschijnlijk Victoria Falls!

Deze enorme waterval ligt op de grens met Zambia en in de buurt van het Zambezi National Park. Hier kun je al heel wat wilde dieren zien zoals olifanten, nijlpaarden en leeuwen! Je bent overigens in goede handen, want alle safari’s worden aangeboden door lokale rangers. De makkelijkste manier om de rest van het land te ontdekken is met een georganiseerde reis. Dit kan met je eigen gezin zijn, maar ook in groepsverband. Zo kun je ontspannen genieten van je mooie omgeving en weet je zeker dat je alle mooie plekken gaat zien.

En mooie plekken zijn er in overvloed! Zo is het Hwange National Park een fanatische plek voor gezinnen en je kinderen zullen hun ogen uitkijken tijdens een safari. Het is dé plek om de Big Five te spotten en je kunt hier een aantal nachten verblijven. Bij het Matopos National Park kun je zelfs eeuwenoude rotstekeningen bewonderen van de Bosjesmannen. Ben je op zoek naar een cultureel uitstapje? Bezoek dan de ruïnes van Groot-Zimbabwe. In de 13e eeuw was dit de grootste stad van Afrika en het gebied met overblijfselen is enorm!

Vlag:
Hoofdstad:
Harare
Inwoners:
15.092.171
Oppervlakte:
390.580 km2
Beste reistijd:
juni t/m augustus
Tijdsverschil:
1 uur later
Vliegtijd:
11:20 uur
Combineren:
Natuur
9/10
Cultuur
6/10
Strand
1/10
Steden
4/10
Eten
6/10
Actief
9/10

Video's van Zimbabwe

Reisorganisaties met reizen naar Zimbabwe

Reizen naar Zimbabwe

Beoordelingen van Zimbabwe

Wat zijn de Zimbabwe ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Zimbabwe.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.