De markt in de oude stad van Jerusalem

Rondreizen in Midden-Oosten

Rondreizen in het Midden-Oosten is bijzonder en een onvergetelijke ervaring! Maak kennis met het eindeloos fascinerende Israël, waan je in een sprookje in Jordanië, wandel door soeks in het ultramoderne Dubai of ontdek groene oases in Oman. Laat je betoveren door het Midden-Oosten!

Een rondreis naar het Midden-Oosten komt misschien niet als eerste bij je op als je je vakantie wilt boeken, maar dat is onterecht. Het Midden-Oosten is de laatste jaren uitgegroeid tot een gebied waar je bij uitstek geweldige rondreizen kunt maken! Het Midden-Oosten heeft een rijke historie, gastvrije cultuur en prachtige architectuur. Waan je in het sprookje van duizend-en-één-nacht, bezoek levendige martken en ontmoet de lokale bevolking.

Maak een privérondreis of groepsrondreis naar bekende bezienswaardigheden zoals de stad Jeruzalem in Israël, waar je een mengeling van religies zult aantreffen, en het ‘Nieuwe wereldwonder’ Petra in Jordanië, waar een complete stad uit steen gehakt is. Natuurlijk ontkom je tijdens je reis in het Midden-Oosten niet aan een bezoek aan de woestijn. Maak een tocht op een kameel en slaap onder de sterrenhemel! Nog meer aanraders? Ga duiken in de Rode Zee of bekijk de wolkenkrabbers van Dubai. Een rondreis in het Midden-Oosten is een magische ervaring die je niet zult vergeten!

Populaire bestemmingen

Alle familiereis bestemmingen in Midden-Oosten

Midden-Oosten in het kort

Aantal landen
18
Oppervlakte
6.177.937 km2
Inwoners
350.000.000
Officiële talen
Arabisch, Hebreeuws, Perzisch, Turks
Religie
Islam, Jodendom
Grote steden
Cairo, Teheran, Istanbul, Bagdad, Riyad, Jeddah, Ankara
Langste rivier
Eufraat (3596km)
Hoogste berg
Damavand, Iran (5610m)
Bekend om
Piramides, Petra, woestijnen, de Dode Zee, kamelen, Sjeiks, oases, nomaden, oproep tot gebed