Kenia

Familiereis Kenia

Op zoek naar wilde dieren

Een familiereis naar Kenia is een onvergetelijk avontuur. Natuurlijk ga je op safari om wilde dieren te spotten in één van de prachtige wildparken van Kenia. Of maak kennis met de kleurrijke Masai. Slapen doe je in goede lodges of een spannend tentenkamp!

Kenia is een prima bestemming voor een familiereis. Ga met het hele gezin op avontuur in dit land van Simba en verbaas je over de bijzondere natuur en de enorme hoeveelheid wilde dieren. De mensen in Kenia zijn uitermate vriendelijk en zowel volwassenen als kinderen zullen zich hier dan ook snel thuis voelen.

Tijdens een familiereis in Kenia ga je natuurlijk ook met de kids op safari. Een mooi gebied hiervoor is het Masai Mara wildreservaat, waar je ’s nachts in de tent naar allerlei onbekende geluiden kunt luisteren. Je kunt overdag met het hele gezin genieten van een spannende game-drive, waarbij je samen op zoek gaat naar de zogenaamde Big Five, bestaande uit vijf dieren: olifant, leeuw, luipaard, neushoorn en buffel. Breng tijdens je gezinsvakantie in Kenia ook een bezoek aan het Naivashameer, waar je niet alleen heel veel vogels maar ook nijlpaarden kunt ontmoeten. Kenia is rijk aan comfortabele strandhotels waar je na alle avonturen heerlijk tot rust komt.

Hoofdstad:
Nairobi
Inwoners:
33.829.590
Oppervlakte:
582.650 km2
Beste reistijd:
augustus, september, december t/m februari
Tijdsverschil:
2 uur later
Vliegtijd:
8:30 uur
Combineren:

Video's van Kenia

Reisorganisaties met reizen naar Kenia

Reizen naar Kenia

Familiereis Kenia Comfort-Plus

Familiereis Kenia Comfort-Plus

16 dagen
Deze familiereis door Kenia is ideaal voor een rondreis met kinderen. Kenia is één van de meest afwisselende landen van Afrika en de afstanden tussen de wildparken zijn niet heel groot. Tijdens de reis ga je op safari in het beroemde Masai Mara, Nakuru en Amboseli. In Naivasha kun je zelfs wandelen of fietsen tussen de giraffen, gazellen en zebra's. Je ontmoet de kleurrijke Maasai stammen en de reis eindigt aan de witte stranden van de Indische Oceaan, waar je kunt snorkelen of gewoon lekker aan de rand van het zwembad liggen. Je overnacht in hotels en in lodges, veelal met zwembad. Tijdens deze reis kampeer je niet.
Sawadee
vanaf
€ 3.769
Familiereis Kenia, Tanzania en Zanzibar

Familiereis Kenia, Tanzania en Zanzibar

Tijdens deze familiereis door Kenia, Tanzania en Zanzibar reis je langs de mooiste en meest afwisselende landschappen van Afrika. Je gaat op safari in de wildrijke natuurparken Serengeti, Samburu, Masai Mara en Nakuru. Hier zie je zebra's, giraffen, gnoes en honderdduizenden flamingo's en misschien ook wel leeuwen! We bezoeken de Ngorongorokrater, waar hyena's, nijlpaarden, neushoorns en luipaarden in afzondering leven. Daarnaast wandelen we aan de voet van de machtige Kilimanjaro en heb je de kans om de Samburu en Maasai stammen te ontmoeten. Tijdens een dorpswandeling in Mto wa Mbu maak je kennis met het lokale leven en lunch je bij de mensen thuis. We eindigen op het exotische eiland Zanzibar, waar je kunt duiken of snorkelen.
Sawadee
vanaf
€ 4.019

Blogs over Kenia

· Redactie
Djoser Junior biedt extra familiereizen
Genieten van een familievakantie betekent plezier voor het hele gezin. Tal van reisorganisaties hebben zich (mede) gespecialiseerd in het organiseren van familiereizen. Zij weten dan ook precies wat de magische mix is voor het beleven van een geslaagde gezinsvakantie, zowel voor jonge als voor oudere kinderen en volwassenen.
· Redactie
Betaalbare familiereis met Baobab
Wil je graag een bijzondere familiereis ondernemen, maar is je budget beperkt? Snuffel dan eens tussen de aanbiedingen van Baobab Reizen! De aanbiedingen worden door Baobab Reizen ook wel ‘kansreizen’ genoemd en bestaan uit bijzonder betaalbare rondreizen voor het hele gezin.

Beoordelingen van Kenia

Wat zijn de Kenia ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Kenia.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.