De Grand Canyon in de Verenigde Staten

Rondreizen in Noord-Amerika

Noord-Amerika spreekt tot de verbeelding! Van wereldsteden als New York en L.A. tot wonderschone natuur in zowel Canada, Amerika als Mexico. Of ga buiten de gebaande paden en ontdek ruige wildernissen, ongerepte stranden en Maya-schatten. Een rondreis Noord-Amerika is een machtige ervaring!

Rondreizen in Noord-Amerika is een geweldige belevenis. Ook al bestaat Noord-Amerika ‘slechts’ uit de landen Canada, Verenigde Staten en Mexico, ze beslaan een enorm gebied tussen de Grote en Atlantische Oceaan. Een rondreis in Noord-Amerika biedt hierdoor eindeloze mogelijkheden voor een afwisselend avontuur. Natuurlijk ken je Amerika van de grote steden en de Grand Canyon, maar je hebt er ook bergen en indrukwekkende natuurparken. Mexico is voor een cominatie van strand en cultuur een uitstekende keus!

Het aanbod van privéreizen en groepsrondreizen in Noord-Amerika is groot, dus neem even de tijd om alle opties te bekijken. Er is ook zoveel te zien en te doen dat de kans groot is dat je na je eerste reis naar dit continent snel weer terug wil komen! De wegen van Canada en de VS zijn van uitstekende kwaliteit en dit maakt deze landen zeer geschikt voor camperreizen en familiereizen. Bijkomend voordeel is dat over het algemeen de prijzen in Noord-Amerika iets lager liggen dan in Europa. Alleen New York is aanmerkelijk duurder. Een rondreis Noord-Amerika is veilig, avontuurlijk en mooi. Ontdek het zelf!

Populaire bestemmingen

Alle familiereis bestemmingen in Noord-Amerika

Noord-Amerika in het kort

Aantal landen
23
Oppervlakte
24.709.000 km2
Inwoners
529.000.000
Officiële talen
Engels, Spaans, Frans
Religie
Christendom
Grote steden
Los Angeles, New York, Mexico Stad, Chicago, Vancouver, Toronto
Langste rivier
Mississippi, USA (3730km)
Hoogste berg
Mount McKinley, Alaska, USA (6194m)
Bekend om
Hollywood, wolkenkrabbers, hamburgers, nationale parken, route 66, Maya's, tequila