Jamaica

Familiereis Jamaica

Swingend, relaxt én mooi

Jamaica is een prachtige en heel diverse bestemming. Natuurlijk staat Jamaica bekend om reggae, rum en de fantastische Caribische stranden, maar Jamaica heeft ook nog een schitterend groen binnenland met rivieren, watervallen en tropische bossen.

Met kids naar Jamaica? Dat kan prima! Er zijn vele goede hotels en resorts waar het je aan niet zal ontbreken. Qua veiligheid zit je daar ook uitstekend en de kinderen zullen volop genieten van het strand, de zon en de zee. Ondertussen relaxt je zelf natuurlijk met lekker reggae muziekje op de achtergrond!

Vlag:
Hoofdstad:
Kingston
Inwoners:
2.973.462
Oppervlakte:
10.991 km2
Beste reistijd:
december t/m april
Tijdsverschil:
6 uur vroeger
Vliegtijd:
+/- 9:00 uur
Combineren:

Video's van Jamaica

Beoordelingen van Jamaica

Wat zijn de Jamaica ervaringen van andere reizigers? Lees hier 1 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Jamaica.
Natuur & omgeving
9
Cultuur
8
Stranden
n.v.t.
Steden
8
Eten & drinken
8
Activiteiten
8
8,2

Verrassende familiereis

Jamaica
Familiereis met Better Places
21-08-2023

We hebben met ons 4-en, 2 weken rondgereisd met een huurauto, 6 verrassende accomodaties gehad in verschillende plaatsen en hebben zo een ervaring op gedaan om nooit te vergeten. Houd er wel rekening mee dat als je zelf gaat rijden, dit niet alleen links van de weg is maar ook dat de wegen in het binnenland slecht zijn, de verhuurder van de auto heeft ons als eerste ook het reservewiel laten zien. (gelukkig niet nodig gehad, maar dat had zomaar wel het geval kunnen zijn).
We hebben een mooie reis gehad en wat heeft het eiland veel te bieden en al het fruit....heerlijk, je proeft de zon! Dank Ellen voor je mooie voorstel en Jamaica hier komen we nog een keertje terug dus dat zegt genoeg!

Marjolein jansen
Gereisd met gezin

Populaire bestemmingen in Noord-Amerika