= Better Places Reizen & ervaringen - Familiereis.nl

Better Places

Je lokale specialist

Better Places

Better Places brengt avontuurlijke gezinnen rechtstreeks in contact met een reisexpert in Azië, Afrika of Latijns-Amerika. Samen met de lokale reisprofessional stel je je individuele familiereis samen, 100% afgestemd op de wensen van je gezin. Onze experts ter plaatse hebben veel ervaring in het samenstellen van actieve vakanties voor gezinnen met kinderen.

Ver op reis? Wel verantwoord. Bijzondere plekjes, een echte ervaring en niet alleen voor je kinderen. We vinden het belangrijk dat reizigers een land leren kennen. Dat je in contact komt met de lokale bevolking. Dat je het echte leven op een plek kunt ervaren.  Daarom werken we nauw samen met zorgvuldig geselecteerde lokale reisexperts. Samen met de lokale reisprofessional stel je je individuele familiereis samen, 100% afgestemd op de wensen van je gezin.  Onze reisexperts hebben veel ervaring in het samenstellen van rondreizen voor gezinnen met kinderen en kunnen je dus prima adviseren.

Boek je bij Better Places dan ben je verzekerd van de laatste inside informatie & bijzondere reistips.

Better Places is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle Better Places reizen
Accomodatie
8.5
Vervoer
8.7
Reisleiding
9.1
Prijs / Kwaliteit
8.8
Algemeen
9
8,8
Better Places is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Better Places
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van Better Places

Costa Rica familiereis op maat | Better Places

Costa Rica familiereis op maat | Better Places

20 dagen
Individuele rondreis
Ontwerp je privé familiereis samen met Miranda, de reisexpert die er al jaren woont. Zo wordt je reis super origineel! Miranda kent Costa Rica door en door en kan je dus perfect adviseren over bijzondere plekjes en mooie lodges. Zij laat je ook graag kennis maken met de lokale bevolking. Miranda heeft veel ervaring met het samenstellen van familiereizen. ANVR/SGR
Better Places
vanaf
€ 1.535
Thailand familiereis op maat | Better Places

Thailand familiereis op maat | Better Places

20 dagen
Individuele rondreis
Ontwerp je privé familiereis Thailand samen met Seb, de reisexpert die er al jaren woont. Zo wordt je reis super origineel! Seb kent Thailand goed en kan je dus perfect adviseren over bijzondere plekjes en authentieke accommodaties. Hij laat je ook graag kennis maken met de lokale bevolking. Seb heeft veel ervaring met het samenstellen van familiereizen. ANVR/SGR
Better Places
vanaf
€ 1.508
Cuba familiereis op maat | Better Places

Cuba familiereis op maat | Better Places

17 dagen
Individuele rondreis
Ontwerp je familiereis Cuba met verblijf in casas particulares samen met Julio, de lokale reisexpert. Zo wordt je reis super origineel! Julio kent het land door en door en kan je dus perfect adviseren over bijzondere plekjes en gezellige casas particulares. Hij laat je ook graag kennis maken met de lokale bevolking. Julio heeft veel ervaring met het samenstellen van familiereizen.
Better Places
vanaf
€ 1.035
Zuid-Afrika familiereis op maat | Better Places

Zuid-Afrika familiereis op maat | Better Places

22 dagen
Individuele rondreis
Ontwerp je privé familiereis Zuid-Afrika per huurauto samen met Pascale, de reisexpert die er al jaren woont. Zo wordt je reis super origineel! Pascale kent Zuid-Afrika door en door en kan je dus perfect adviseren over bijzondere plekjes en authentieke accommodaties. Zij laat je ook graag kennis maken met de lokale bevolking. Pascale heeft veel ervaring met het samenstellen van familiereizen. ANVR/SGR
Better Places
vanaf
€ 1.531
Indonesië familiereis op maat | Better Places

Indonesië familiereis op maat | Better Places

22 dagen
Individuele rondreis
Ontwerp je privé familiereis Indonesië samen met Emile, de reisexpert die er al jaren woont. Zo wordt je reis super origineel! Emile kent Indonesië door en door en kan je dus perfect adviseren over bijzondere plekjes en authentieke accommodaties. Hij laat je ook graag kennis maken met de lokale bevolking. Emile heeft veel ervaring in het samenstellen van familiereizen. ANVR/SGR
Better Places
vanaf
€ 1.325
Peru familiereis op maat | Better Places

Peru familiereis op maat | Better Places

22 dagen
Individuele rondreis
Ontwerp je privé familiereis samen met Guido, de reisexpert die er jaren woonde. Zo wordt je reis super origineel! Guido kent Peru door en door en kan je dus perfect adviseren over bijzondere plekjes en mooie lodges. Hij laat je ook graag kennis maken met de lokale bevolking. ANVR/SGR
Better Places
vanaf
€ 2.255

Better Places familiereis bestemmingen

Blogs over Better Places

· Redactie
Tips voor de ideale safari met kinderen naar Tanzania
Brullende leeuwen, jagende luipaarden, sjokkende olifanten en grazende zebra’s: een safari is een absolute droomreis voor veel gezinnen. Tanzania is één van de beste safaribestemmingen ter wereld en ook met kinderen kun je hier heel goed op pad. Wil je op safari met kinderen naar Tanzania? Met deze tips wordt je familiereis Tanzania een groot succes.

Beoordelingen van Better Places

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Better Places?
8,8

Fantastische rondreis door Tanzania

Tanzania
Individuele rondreis met Better Places
28-08-2019

Met ons gezin (2 ouders, 2 pubers) hebben we een geweldige rondreis door Tanzania gemaakt. We werden rondgereden in een safari-jeep door een privé-chauffeur. Onze chauffeur voegde ook echt iets toe aan de reis, zonder hem hadden we nooit zoveel gezien. De tenten waar we in sliepen waren ook echt super, de verzorging erg goed, heerlijk eten, goede bedden. Echt gewoon een aanrader. Na afloop nog op Zanzibar relaxen.

Nogmaals onze hartelijke dank aan Karin en haar team voor het opsporen van onze bagage. Helemaal buiten hun schuld (vluchten hadden we zelf geboekt) was onze bagage niet meegekomen doordat er een last-minute wijziging was voor onze heen-vlucht. Zij hebben er voor gezorgd dat onze bagage alsnog werd nagebracht terwijl wij zelf al op safari konden gaan. Super service!

Familie Hassink
Gereisd met gezin in August 2019
8,0

Mooie reis op maat.

Georgië
Individuele rondreis met Better Places
21-10-2018

Better Places maakte voor ons een reis op maat. Daardoor kregen we precies wat we wilden: paar dagen Tbilisi, veel wandelen in de bergen, wat cultuur tussendoor en eindigen in Batoemi. Overnacht in eenvoudige maar schone onderkomens. De onderkomens werden bijna allemaal gerund door families.

Wilko
Gereisd met partner in July 2018
9,0

Heerlijke reis door Tanzania & Zanzibar

Tanzania
Familiereis met Better Places
24-09-2018

Samen met de driver/ gids een week door de mooiste parken van Tanzania gereisd. Een magische trip, goede opbouw met voldoende rustmomenten, afwisselende lodges. We hebben genoten van de schitterende natuur en de ongekende wildlife. Onze gids zei vooraf 'you can't order nature, you see what you see'. And we saw a lot!
Ook voor onze dochter van 9 was het een reis om nooit te vergeten en ze is al die uren in de auto moeiteloos doorgekomen. Bijkomen van alle mooie ervaringen in Zanzibar is geen straf. We zijn zelf ook nog een paar dagen in Dar Es Salaam geweest om het Tanzaniaanse stadsleven te ervaren. Met de fiets een kant van de stad/ mensen gezien waar je als toerist niet zo snel komt. Aan te bevelen, je blijft anders wel erg in de 'bubbel'. Contact met Karin was top; snel en flexibel.

Kim
Gereisd met gezin in August 2018
8,5

Een fantastische rondreis met onze kinderen door Colombia

Colombia
Familiereis met Better Places
17-09-2018

Wij hebben met ons kinderen (14, 13 en 8) drie weken rondgereisd door Colombia en daarna zijn we gezeild, via de San Blas eilanden, naar Panama en teruggevlogen vanuit Panama City.
Ik had onze reis eerst zelf uitgewerkt, maar wilde wel dat alles lokaal geboekt zou worden door iemand die het land goed kent. Zo ben ik bij Eddy terecht gekomen als "lokale" Nederlander. Samen hebben we het programma verder uitgewerkt. Het was een fantastische trip waar we het nog steeds met zijn allen over hebben. En alles liep zeer voorspoedig. Zelfs toen we een vlucht hadden gemist, werd het nog diezelfde ochtend opgelost. Zeer goed geregeld en het feit dat je Eddy kan bellen of appen iis een groot pluspunt. Wij hebben ook nog het vrijwillersproject, dat Eddy 12 jaar geleden is begonnen, bezocht in Medellin en dat kan ik iedereen aanraden. Zeer indrukwekkend wat hij heeft opgezet.
Ik kan iedereen Better Places/Eddy zeer aanraden wanneer je een rondreis met kinderen gaat maken door Colombia.
Veel dank!

Ties
Gereisd met gezin in August 2018
9,2

Epische trip doorheen Argentinië, Chili en Bolivië

Amerika
Individuele rondreis met Better Places
15-09-2018

Drie weken trokken we van NW Argentinië via NW Chili en ZW Bolivië tot in het uiterste noorden van Chili. Als liefhebbers van natuurschoon en rust gekoppeld aan verantwoord toerisme kregen we de Argentijnse quebrada's, de Chileense Atacama-woestijn, de Boliviaanse altiplano met de laguna's en de eindeloze salars te zien. Wij met ons drietjes, 2 vijftigers en onze zoon van 21, beleefden een wonderbaarlijke reiservaring, episch volgens een jong-volwassene van 21. Je mond valt bij wijlen open van de fantastisch mooie natuur (we hebben nogal wat verre reiservaring zodat we kunnen vergelijken...), je voelt de verschillende sfeer en cultuur in de drie landen.
Normaal boek ik mijn reis steeds zelf, van, A tot Z. Deze keer had ik moeite om dit op mijn eentje te doen oa hoe bouw ik mijn reis op rekening houdend met de hoogteverschilen ? kan ik de highlights van deze regio combineren in 1 reis? hoe zit het met het weer in de Zuid-Amerikaanse wintertijd? hoe kan ik een betrouwbaar reisbureau vinden voor de altiplano in Bolivië die je immers niet op je eentje mag doorkruisen? Kortom, een pak vragen die me via google deden belanden bij Better Places. Waarom Better Places? De website oogde professioneel, de getuigenissen authentiek, de aandacht voor verantwoord toerisme sprak me erg aan, kortom al deze zaken gaven me vertrouwen. Noem het een berekende gok. Ik poste een contactformulier en binnen luttele dagen had ik contact met Marion die me hielp bij de finalisering van mijn reisplan, het boeken van de overnachtingen (ik denk met heimwee terug aan het prachtige wineresort in Cafayate) en binnenlandse vluchten en me tips en tricks gaf rond hoogteziekte. Noteer ook dat je ter plaatse steeds terecht kon via what's app of gsm bij Marion en Gwendeline (die het Argentijnse deel voor haar rekening nam) . Het resultaat was zoals gezegd een epische reis met een overdonderende natuur doorheen drie landen die, wel allemaal zuid-amerikaans, toch verschillend aanvoelen.. Better Places , dank om deze onvergetelijke trip mee mogelijk te maken.

Tim Ampe
Gereisd met gezin in August 2018
Alle ervaringen met Better Places