Laos

Maak een tocht in een luchtballon! Vang Vieng

Familiereis Laos

Een oase van schoonheid en rust

Met de kinderen een rondreis door Laos maken? Een goed idee! Laos is een heerlijk rustig land met prachtige natuur en vredelievende mensen. Of je nu de sierlijke stad Luang Prabang, het pittoreske dorpje Vang Vieng of de Kuang Si watervallen bezoekt: Laos zal iedereen blij verrassen!

Laos is een zeer kindvriendelijk land in Azië dat zich uitstekend leent voor een familiereis. Tijdens een verre reis met kinderen naar Laos kom je een prachtige natuur, paradijselijke stranden en een uiterst vriendelijke bevolking tegen. Het hele gezin zal genieten van de vele bezienswaardigheden maar ook van de rust die je in dit land kunt vinden. In Laos kun je zowel een ontspannen als een actieve gezinsvakantie beleven.
Familiereizen zijn een prima manier om met het hele gezin te ontspannen. Niet alleen de kids zullen in Laos genieten van de ongerepte natuur. Tijdens een fietstocht door het Laotiaanse landschap kun je onderweg lunchen bij mensen thuis en zo de bevolking van dit bijzondere land beter leren kennen. In Koningsstad Luang Prabang vind je prachtige historische overblijfselen, zoals indrukwekkende tempels. Vaar ook met de boot langs de Pac Ou grotten.

Vlag:
Hoofdstad:
Vientiane
Inwoners:
7.379.358
Oppervlakte:
236.800 km2
Beste reistijd:
november t/m februari
Tijdsverschil:
6 uur later
Vliegtijd:
12:50 uur
Combineren:

Video's van Laos

Reisorganisaties met reizen naar Laos

Reizen naar Laos

Blogs over Laos

· Stéphanie Versteeg
5x de leukste haltes op de Banana Pancake Trail
Wel eens gehoord van de Banana Pancake Trail? Op deze wereldberoemde backpackroute kun je de meest iconische en mooiste plekken van heel Zuidoost Azië afstrepen. Treed in de voetsporen van vele eerdere backpackers en maak kennis met alle parels van Aziatische bodem.

Beoordelingen van Laos

Wat zijn de Laos ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Laos.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.