Japan

Ontdek Japan met je kinderen

Familiereis Japan

Japan met je kinderen is zó bijzonder!

Japan met je kinderen bezoeken is onvergetelijk! Japan, het land van de rijzende zon. En ook het land van grote avonturen voor gezinnen! Japan is een ontzettend schoon land en veilig voor families. Bovendien is de bevolking ontzettend aardig en word je met je kids met open armen ontvangen. En je kinderen? Die kijken hun ogen uit bij alle kleurrijke stripfiguren en mooie tempels

Je moet er even een stukje voor vliegen, maar Japan is echt een fantastische en diverse bestemming voor alle leeftijden. In steden als Tokyo, Osaka, Kyoto en Hiroshima kijk je je ogen uit! Van drukke kruispunten tot kleurrijke kimono’s en talloze knopjes op de WC tot verrukkelijk Bento boxen. Bovendien zijn er in de grote steden veel activiteiten voor je kinderen. Een dagje dierentuin, een pretpark of klimpark is snel geregeld. 

Het land is eenvoudig te bereizen, met name met de hogesnelheidstrein. Met speciale treinkaartjes kun je het hele land doorkruisen en de mooiste plekjes ontdekken. Wist je bijvoorbeeld dat Japan prachtige stranden heeft? Met name op eilanden als de Kerama Eilanden, Amami-Oshima, Okinawa en Naha ontdek je paradijselijke stranden. En dan zijn er ook nog unieke eilanden met katten, konijnen of apen! Welke route of rondreis je ook kiest, Japan is een verrassende bestemming waar je als gezin volop gaat genieten.

Vlag:
Hoofdstad:
Tokyo
Inwoners:
125.681.593
Oppervlakte:
377.835 km2
Beste reistijd:
april, mei, september & oktober
Tijdsverschil:
7 uur later in de zomer, 8 uur later in de winter
Vliegtijd:
11:30 uur
Combineren:
Natuur
9/10
Cultuur
10/10
Strand
7/10
Steden
9/10
Eten
8/10
Actief
8/10

Video's van Japan

Reisorganisaties met reizen naar Japan

Reizen naar Japan

Beoordelingen van Japan

Wat zijn de Japan ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Japan.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.