Macedonië

In Macedonie kun je prachtig wandelen

Familiereis Macedonië

Een land vol historie en schitterende natuur

Macedonië samen met de kinderen ontdekken? Zeker doen! Dit land heeft enorm veel te bieden. Van een bergachtig landschap vol meren en bossen tot eeuwenoude cultuurschatten en fijne badplaatsen. Macedonië is bovendien veilig, betaalbaar en ligt op minder dan 3 uur vliegen!

Een familiereis naar Macedonië is weer eens wat anders dan een reis naar Frankrijk of Spanje. Het land heet officieel de Republiek Macedonië, ligt op de Balkan en is eigenlijk een goed bewaard geheim voor een prachtige gezinsvakantie. In Macedonië vind je heel veel rust, een bijzonder vriendelijke en gastvrije bevolking, prachtig natuurschoon en een zeer rijk cultureel erfgoed.

Tijdens een familiereis in Macedonië is het heerlijk om samen met de kinderen een lange fietstocht te ondernemen. Op deze manier kom je heel veel oude dorpjes tegen waar de mensen nog op traditionele wijze leven. Tussendoor kun je afkoelen door lekker te gaan zwemmen in een verfrissend meer. Ga met de kids ook een dag naar het Pelister National Park, waar je hoog in de bergen kunt wandelen. Ook in Dvoriste kun je mooi wandelen en samen met je gezin de rijke flora en fauna van het Malesevski Massief ontdekken.

Vlag:
Hoofdstad:
Skopje
Inwoners:
2.065.092
Oppervlakte:
25.333 km2
Beste reistijd:
mei, juni en september
Tijdsverschil:
Geen tijdsverschil
Vliegtijd:
3:15 uur
Combineren:

Video's van Macedonië

Beoordelingen van Macedonië

Wat zijn de Macedonië ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Macedonië.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.