Malta

Kleurrijke vissersbootjes in de haven van Malta

Familiereis Malta

Relaxt eiland in de Middellandse Zee

Malta is een perfecte vakantie bestemming voor gezinnen op zoek naar ontspanning, natuur en gezelligheid. En de stranden van Malta? Die zijn schitterend! In de knusse hoofdstad Valletta vind je mooie bezienswaardigheden en kun je heerlijk eten. Geniet met de kids onder de mediterraanse zon!

Een familiereis naar Malta ondernemen is een mooie manier om een gezinsvakantie vol strandplezier en watersport te combineren met culturele uitstapjes en culinair genieten. De kinderen zullen de helderblauwe zee rond Malta fantastisch vinden en zich er de hele dag prima weten te vermaken met snorkelen. Malta is een klein eiland waar je heel goed met de kleurige bussen kunt rondreizen.

Een familiereis op Malta is niet compleet zonder een bezoek te brengen aan de hoofdstad Valetta, dat een rijke geschiedenis kent en waar verhalen over Tempeliers op diverse plaatsen worden geïllustreerd. Ook erg leuk om met het hele gezin te bezoeken is het kleurrijke vissersdorpje Marsaloxx, waar talloze, vrolijke bootjes ronddobberen. Reserveer ook een dag voor een bezoek aan de nabijgelegen eilandjes Gozo en Comino, waar je met een Ferry naartoe kunt. Gozo is vooral bekend vanwege de prachtige natuur en bij Comino kun je met de kids heerlijk zwemmen en snorkelen.

Hoofdstad:
Valletta
Inwoners:
398.534
Oppervlakte:
316 km2
Beste reistijd:
mei, juni en september
Tijdsverschil:
geen
Vliegtijd:
3:00 uur

Video's van Malta

Beoordelingen van Malta

Wat zijn de Malta ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Malta.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.