Montenegro

Montenegro met kinderen is superleuk!

Familiereis Montenegro

Reis naar Montenegro met kinderen!

Montenegro staat steeds vaker op het verlanglijstje van gezinnen met kinderen. En dat is niet zo gek want het land is ronduit schitterend! Van hagelwitte stranden tot verborgen kloosters en hoge bergen met azuurblauwe meren. Een reis naar het Balkanland is avontuurlijk, maar zeker geschikt voor kinderen! Je kunt op eigen gelegenheid het land gaan verkennen, of met een mooie georganiseerde rondreis met je gezin.

Montenegro ligt aan de Adriatische Zee, een heerlijke bestemming voor een zonvakantie! De Budva Rivièra kan behoorlijk druk zijn in de zomer, terwijl de badplaats Becici heerlijk rustig is. Voor ieder wat wils dus! Het binnenland heeft echter ook allerlei avontuurlijke plekjes die je eigenlijk niet mag missen. Zo kun je lange wandeltochten maken in het Durmitor National Park en raften op de rivier de Tara. In het landschap van Montenegro kijk je écht je ogen uit! Je kunt hier ijsgrotten vinden, kloven ontdekken en watervallen bewonderen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Skakavica in de Nevidio Canyon.

Ook voor de cultuursnuivers is er veel te beleven in Montenegro. Wat dacht je van een bezoek aan het Ostrogklooster dat helemaal tegen een rotswand is gebouwd? Of maak een leuke wandeling door het oude centrum van Budva en neem een kijkje bij de citadel. Wil je een grappig museum bezoeken? Dan is het Kotor Cats Museum wellicht iets voor jullie! De collectie bestaat namelijk uit kattenmemorabilia! Net buiten Kotor kun je ook nog een prachtig fort gaan bezoeken.

Vlag:
Hoofdstad:
Podgorica
Inwoners:
620.173
Oppervlakte:
14.026 km2
Beste reistijd:
mei t/m oktober
Tijdsverschil:
geen
Vliegtijd:
3:55 uur
Combineren:
Natuur
9/10
Cultuur
8/10
Strand
7/10
Steden
7/10
Eten
7/10
Actief
9/10

Video's van Montenegro

Reisorganisaties met reizen naar Montenegro

Reizen naar Montenegro

Beoordelingen van Montenegro

Wat zijn de Montenegro ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Montenegro.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.