Baobab

Fair weg met Baobab

Baobab

Op vakantie gaan met Baobab Familiereizen betekent reizen met een ervaren reisorganisatie, want Baobab bestaat al bijna 40 jaar. De rondreizen van Baobab zijn daarom ook uitstekend georganiseerd!  Voor gezinnen heeft Baobab sinds enkele jaren een speciaal aanbod van  familiereizen. Dit zijn avontuurlijke rondreizen door een ver land. De reizen zijn voor het hele gezin, dus: kindvriendelijk, veilig en vooral heel erg leuk! Veel zien, veel doen en er is ook meer dan voldoende tijd voor het strand of het zwembad.

Bij de familiereizen van Baobab reis je in een kleine groep. Dit noemen ze familie groepsrondreizen. Samen met enkele andere gezinnen maak je een mooie rondreis. Erg gezellig met leeftijdsgenoten voor de kinderen. Bovendien zijn de reizen van Baobab goedkoop én duurzaam. Kortom: voor je familiereis zit je bij Baobab goed!
Leuk om te weten: Baobab is winnaar van de Kids Vakantieaanbieder Award van het Jaar 2011 geworden in de categorie “verre reizen”.

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Baobab. Klik hiernaast voor geschikte alternatieven!

Accomodatie
n.v.t.
Vervoer
n.v.t.
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
n.v.t.
Algemeen
n.v.t.
Baobab is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Wij hebben met ons gezin (met 2 kinderen) de Indonesie familiereis Java en Bali gemaakt. We hebben een geweldige tijd gehad. De kinderen vonden het geweldig en hebben nieuwe vrienden gemaakt. Wij hebben ons super vermaakt en wat een mooi land!
- Anika, Joris en kids

Beoordelingen van Baobab

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Baobab?
Alle ervaringen met Baobab