Stip Reizen

Verrassende reizen én prijzen

Stip Reizen

Ben je op zoek naar een goedkope familiereis naar een mooie bestemming? Dan is Stip Reizen een aanrader! Stip Reizen biedt een gevarieerd aanbod van rondreizen, zonvakanties en autovakanties die voor gezinnen ook zeker de moeite waard zijn. Alle reizen zijn zeer scherpgeprijsd, sterker nog: Stip Reizen garandeert de laagste prijs met een Laagste Prijsgarantie. Tref je dezelfde reis bij een andere reisorganisatie goedkoper? Dan krijg je het verschil plus 15 euro terug!

De vakanties van Stip Reizen zijn stuk voor stuk goed geregeld. Met de kids verblijf je in hotels van 3- tot 5-sterren. Wil je met je gezin op reis, maar niet te duur op vakantie? Boek dan een kwaliteitsvakantie naar een topbestemming bij Stip Reizen!

Stip Reizen is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle Stip Reizen reizen
Accomodatie
1
Vervoer
1
Reisleiding
1
Prijs / Kwaliteit
1
Algemeen
1
Stip Reizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Stip Reizen
Opent in nieuw scherm
Wij zijn een gezin van 5 en wilden graag op vakantie naar een ver land voor een leuk budget. Dat is bij Stip Reizen goed gelukt. We hebben een erg goedkope rondreis Thailand geboekt. Een betere keus hadden we niet kunnen maken..geweldige tijd gehad!
- Fam Ooijer

Beoordelingen van Stip Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Stip Reizen?
1,0

Ken je die mop van die mensen die naar Sri Lanka gingen?

Sri Lanka
Groepsrondreis met Stip Reizen
31-08-2018

Ik zou willen dat ik hier een recensie kon schrijven over onze rondreis door Sri Lanka. Maar helaas was de reisorganisatie vergeten onze namen aan de vliegmaatschappij door te geven dus we gingen helemaal nergens naar toe. Verder dan Schiphol zijn we nooit gekomen. 30 mensen gedupeerd, geen vakantie en wat nog erger is, de behandeling door Stip was om te huilen. Koel, ongeïnteresseerd en geen alternatief geboden. Echt heel.erg slecht.

Corine
Gereisd met gezin in August 2018
Alle ervaringen met Stip Reizen