Koning Aap

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar

Koning Aap

Met de kinderen op reis? Koning Aap heeft een uitgebreid aanbod van familiereizen speciaal voor gezinnen. De gezinsreizen van Koning Aap gaan naar Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Midden-Amerika en Zuid-Amerika. Voldoende keus dus! Bij de familiereizen van Koning Aap reis je samen met enkele andere families. Gezellige familie groepsreizen met altijd wel een leeftijdsgenoot voor je kind. Naast de normale vertrekdata  heeft Koning Aap ook enkele reizen speciaal geselecteerd voor gezinnen met kids van 12 t/m 16 jaar.

De familiereizen zelf zijn perfect georganiseerd en worden begeleid door enthousiaste reisbegeleiders. De kindvriendelijke hotels hebben meestal een zwembad en er is veel ruimte voor ontspanning en rust. Zo kunnen de kinderen zich vermaken en kun je zelf lekker relaxen. Maar er is ook plaats voor activiteiten en leuke uitstapjes! Een familiereis van Koning Aap staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

Koning Aap is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle Koning Aap reizen
Accommodatie
10
Vervoer
9
Reisleiding
10
Prijs / Kwaliteit
10
Algemeen
10
Koning Aap is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Koning Aap
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van Koning Aap

Met drie kinderen op reis naar een ver land? Ja, dat kan! Met Koning Aap Kidz zijn we naar Marokko gereis en de kinderen en wijzelf hebben de tijd van ons leven gehad! We hebben zoveel gezien en gedaan. Goed georganiseerd ook en met een hele leuke groe
- Robin names de familie

Beoordelingen van Koning Aap

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Koning Aap?
9,8

Familiereis Indonesië

Indonesië
Groepsrondreis met Koning Aap
22-01-2015

Met de kinderen naar Indonesië.. wat een avontuur! De reis is heel goed bevallen. Goede verhouding tussen inspanning en ontspanning. Leuke hotels met een zwembad, relaxen op Bali., naar de Bromo vulkaan. Allemaal mooie herinneringen voor ons en de kinderen!

Fam Coolen
Gereisd met partner in July 2014
Alle ervaringen met Koning Aap