ANWB

Familiereizen bij de ANWB

ANWB

ANWB familiereizen zijn er speciaal voor gezinnen met kinderen die een mooie avontuurlijke rondreis willen maken. De ANWB biedt familiereizen aan voor gezinnen, samengestelde gezinnen of families van meerdere generaties en voor diverse leeftijden! Je kunt kiezen voor een familiereis door Europa, maar de ANWB heeft ook een mooi aanbod familiereizen in Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. Er zijn avontuurlijke en comfortabele rondreizen voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Wil je naar het strand? Geen probleem, boek een ANWB strandvakantie waarvoor geen leeftijdsgrens geldt.

Bij de ANWB kun je kiezen voor zowel groeps familiereizen als individuele familie rondreizen. Bij de groepsrondreizen reis je met een kleine groep van zowel twee- als eenoudergezinnen.  Overnachten doen jullie in kindvriendelijke drie- en viersterrenhotels met goede faciliteiten. De rondreis wordt begeleid door een Nederlandssprekende reisleiding die zorgt voor een zorgeloze vakantie. Een verre reis met kind? Bij de ANWB zit je goed. Je komt samen met de kinderen gegarandeerd thuis met spannende verhalen! Bekijk de ANWB website voor goedkope aanbiedingen. Boeken kan eenvoudig online!

Accommodatie
n.v.t.
Vervoer
n.v.t.
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
n.v.t.
Algemeen
n.v.t.
ANWB is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek ANWB
Opent in nieuw scherm

ANWB familiereis bestemmingen

De ANWB familiereis is ons al tot twee keer toe prima bevallen! Goed georganiseerde reizen met voldoende rust, leuke activiteiten en mooie hotels voor onze zoon. En voor onszelf?.. heerlijk! We hebben Thailand en Jordanie bezocht met de ANWB.
- Evelien, Paul en Job

Blogs over ANWB

· Redactie
Betaalbare familiereis met Baobab
Wil je graag een bijzondere familiereis ondernemen, maar is je budget beperkt? Snuffel dan eens tussen de aanbiedingen van Baobab Reizen! De aanbiedingen worden door Baobab Reizen ook wel ‘kansreizen’ genoemd en bestaan uit bijzonder betaalbare rondreizen voor het hele gezin.
· Redactie
Een familiereis met Baobab
Voor een compleet verzorgde en onvergetelijke familiereis ben je bij reisaanbieder Baobab Reizen aan het juiste adres. Dit jaar viert Baobab het veertigjarig bestaan van de reisorganisatie. Veertig jaar ervaring, dat is niet niks en daarvan kun jij als reiziger goed profiteren.

Beoordelingen van ANWB

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met ANWB?
Alle ervaringen met ANWB