Argentinië

Hiken in Patagonië met kinderen

Familiereis Argentinië

Met kinderen naar Argentinië is fantástico!

Met kinderen naar Argentinië? Het land van de tango, sappige steaks en de bruisende stad Buenos Aires; Argentinië is een schitterend land in Zuid-Amerika. Vanuit Nederland zijn er rechtstreekse vluchten naar de hoofdstad en tijdens een rondreis met je gezin kun je alle hoogtepunten van Argentinië makkelijk ontdekken. Het wordt een avontuurlijke familiereisreis met watervallen, jungles, mooie steden en mooie stranden!

Een familiereis door Argentinië is een avontuur voor jong en oud. Zo kijk je je ogen uit bij de enorme watervallen van Iguazu waar het water met enorme vaart naar beneden klettert. Of ga op bezoek bij de gaucho’s waar je kunt leren paardrijden! Wil je een dagje walvissen spotten? Dat kan bij het schiereiland Valdes. Naast walvissen is de kans ook groot dat je walrussen tegenkomt. Met oudere kinderen is het ook gaaf het Nahuel Huapi National Park te bezoeken. Het ligt aan de voet van het Andes gebergte en je kunt hier veel activiteiten ondernemen zoals kanoën, wandelen, mountainbiken, zwemmen en klimmen.

Ook in de steden is veel te doen voor gezinnen. Ga bijvoorbeeld naar het Temaiken Biopark in Buenos Aires waar je een dierentuin, botanische tuin en aquarium gaat bezoeken. Of bewonder het prachtige Planetario Galileo Galilei, één van de mooiste planetariums op de wereld. Een andere mooie stad om te bezoeken is Córdoba in het midden van het land. Paseo de Las Artes is één van de leukste plekken in het centrum met een weekendmarkt, straatartiesten en gezellige terrasjes.

Vlag:
Hoofdstad:
Buenos Aires
Inwoners:
45.808.747
Oppervlakte:
2.766.890 km2
Beste reistijd:
april, mei, september & oktober
Tijdsverschil:
4 uur vroeger
Vliegtijd:
14:45 uur
Combineren:
Natuur
9/10
Cultuur
8/10
Strand
6/10
Steden
8/10
Eten
8/10
Actief
9/10

Video's van Argentinië

Reisorganisaties met reizen naar Argentinië

Reizen naar Argentinië

Beoordelingen van Argentinië

Wat zijn de Argentinië ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Argentinië.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.

Populaire bestemmingen in Zuid-Amerika