Home
Blog
Algemeen
Koning Aap Kidz fotowedstrijd

Koning Aap Kidz fotowedstrijd

op 29 juli 2013
1 minuut leestijd
Koning Aap Kidz fotowedstrijd

Koning Aap Kidz biedt avontuurlijke groepsreizen speciaal voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar naar diverse bestemmingen in Azië, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. Wij zijn op zoek naar unieke vakantie foto’s die zijn gemaakt buiten Europa!

Koning Aap Kidz biedt avontuurlijke groepsreizen speciaal voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar naar diverse bestemmingen in Azië, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. Wij zijn op zoek naar unieke vakantie foto’s die zijn gemaakt buiten Europa! Grote- of juist kleine kinderen tijdens een safari in Zuid-Afrika, met de hele familie tijdens een Canopy tour in het regenwoud van Costa Rica, of met de lokale bevolking in India, alle soorten foto’s zijn meer dan welkom, als er maar 1 van je kinderen opstaat!

Dus… ben jij een ware fotograaf en/of heb jij fantastische en fotogenieke kinderen? Doe dan mee aan de fotowedstrijd van Koning Aap en maak kans op een fotoshoot met het hele gezin, op één van de drie Lenco onderwatercamera’s of op een plekje in de brochure van 2014. Meedoen kan tot 31 augustus 2013. Voor meer informatie over de fotowedstrijd en/of om jouw mooiste reisfoto(‘s) in te sturen kijk je op http://koningaap.nl/kidz-fotowedstrijd.