Dades Reizen ervaringen

De Dades Reizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van familiereis.nl die een rondreis met Dades Reizen gemaakt hebben.

Er zijn 6 ervaringen met Dades Reizen geplaatst.

Accomodatie
9.5
Vervoer
9.7
Reisleiding
10
Prijs / Kwaliteit
9.7
Algemeen
9.7

Beoordelingen van Dades Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met rondreizen van Dades Reizen?
9,4

Hele afwisselende rondreis met de kinderen!

Marokko
Familiereis met Dades Reizen
02-03-2020

Ik ben samen met mijn twee kinderen van 6 en 8 jaar een week naar Marokko geweest met Dades Reizen (de reis 'Soeks en Sahara'). Het was een ervaring voor het leven! De smalle straatjes van de Medina van Fez waar je je ogen uitkijkt, de woestijn, de vallei, de mensen, het eten, de charmante hotels/accommodaties met soms een zwembad, de kleurrijke markten... Teveel om op te noemen! Onze reisleidster zorgde ervoor dat er voor de kinderen steeds iets te doen was en luisterde ook goed naar onze wensen. Ik zou deze reis iedereen aanraden en ook dus voor families met kinderen. Ook voor ons - als eenoudergezin- was het ideaal. In verhouding is het kort vliegen en dan beland je echt in een andere wereld! De prijs-kwaliteitsverhouding was ook echt heel goed.

Maite en twee kinderen
in October 2018
9,2

Soeks en Sahara

Marokko
Familiereis met Dades Reizen
18-02-2020

We hebben deze reis gemaakt met onze kinderen van 8 en 6 jaar. Het was een super mooie reis op een rustig reistempo. Bijzondere momenten waren het bezoek van een schooltje, met dromedarissen de woestijn in en daar ook overnachten, fossielen zoeken, een markt bezoeken en daar van alles proeven. Ook Marokkaanse woorden leren vonden onze kids erg leuk. Marokko is erg kindvriendelijk. Overal worden kinderen met open armen ontvangen. Dades is een kleine, persoonlijke reisorganisatie. Onze reisleider was erg kundig. Ze weet veel over het land en de gebruiken en heeft ook een super leuk contact met kinderen en hun ouders.
Wij kunnen het iedereen aanbevelen!!

Bart en Yvonne
Gereisd met gezin in October 2018
9,8

Geweldige reis door Marokko

Marokko
Familiereis met Dades Reizen
18-02-2020

Samen met mijn dochter heb ik een geweldige reis door Marokko gemaakt met Dades. We hadden een kleine groep en werden vervoerd in jeeps voor 4 á 5 personen. Dat reist veel fijner dan een grote bus. Zeer sfeervolle accommodaties. Christine, de reisleidster deed er alles aan om het naar onze zin te maken. Samen met de chauffeur wist ze de mooiste plekjes te vinden. Zoals zeer bijzondere restaurantjes om te lunchen. Plekjes die je zelf niet zo gauw zou vinden. De sfeer was erg goed. Vooral de dagen in de woestijn waren een belevenis en goed georganiseerd.
Echt een aanrader om deze reis met Dades te maken!

Jolanda Jansen
in May 2019
9,8

Rozenreis, een familiereis door Marokko

Marokko
Familiereis met Dades Reizen
18-02-2020

Verwondering is denk het woord wat het meest past bij onze ervaring in Marokko.
Net teruggekomen van de rozenreis, en wat een reis! Prachtige landschappen,mooie gastvrije mensen, een gezellige groep en een kundige betrokken reisleidster, Christine
We hebben veel gezien, veel geleerd en veel gelachen met elkaar. De twee hoogste hoogtepunten van deze reis waren de ultieme woestijnervaring en de bonte avond, georganiseerd door de kinderen. Maar eigenlijk was er elke dag wel een hoogtepunt. Indrukwekkende kloven, groene valleien, mooie kasbahs, riads, souks en stranden.
We zullen nog lang nagenieten en napraten over deze goed georganiseerde reis naar dit onverwacht mooie land.
Alles top geregeld, en niets is te gek.
Dank!!

Jan, Fokkien en Myron
Gereisd met gezin in May 2019
10

Leuk voor kinderen

Marokko
Familiereis met Dades Reizen
17-02-2020

Goed georganiseerd, persoonlijk, unieke reis. Leuk voor kinderen en ouders!
Een geweldige kleinschalige reis samen met kinderen en drie andere gezinnen.

Vera Lindeman en Tom Wenthholt
Gereisd met gezin in May 2016
10

Een geweldige rondreis

Marokko
Familiereis met Dades Reizen
17-02-2020

Geweldige rondreis gemaakt met de familie. We hebben echt Marokko leren kennen en genoten van het Atlasgebergte en de woestijn.

Astrid heeft er voor ons echt een feestje van gemaakt. Met zeker ook speciale dank aan onze chauffeur Omar!

Agnes Snelooper-Konijnenbelt
Gereisd met gezin in October 2019

Ben jij op reis geweest met Dades Reizen?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Dades Reizen.