Local Hero Travel ervaringen

De Local Hero Travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van familiereis.nl die een rondreis met Local Hero Travel gemaakt hebben.

Er zijn 27 ervaringen met Local Hero Travel geplaatst.

Accomodatie
9.4
Vervoer
9.3
Reisleiding
9.8
Prijs / Kwaliteit
9.5
Algemeen
9.6

Beoordelingen van Local Hero Travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met rondreizen van Local Hero Travel?
9,4

Geweldige vakantie met het gezin in Colombia

Colombia
Individuele rondreis met Local Hero Travel
29-09-2022

We hebben een geweldige tijd gehad in Colombia. Zo fijn dat de taxi altijd op tijd klaar stond, de excursies geregeld waren. En ze hadden fantastische hotels voor ons geboekt. Mocht ik weer naar een land gaan wat misschien toch een beetje spannend is boek ik het zeker weer via Local Hero.

Thalita
Gereisd met gezin
10

Fijne Costa Rica reis

Costa Rica
Individuele rondreis met Local Hero Travel
20-09-2022

Fantastische vakantie gehad met gezin.

Annemarie
Gereisd met gezin
10

Fantastische Zuid-Afrika reis met gezin

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Local Hero Travel
24-08-2022

Wij (gezin met 2 jongens van 11 en 8 jaar oud) zijn net terug van een heerlijke 3 weken in Zuid Afrika. Dit keer de route: Panorama, Kruger, Swaziland, Pongola, St Lucia, Umdloti, Drakensberg. Wat is het toch een fantastisch land om samen met de kinderen op avontuur te gaan.
Vier jaar geleden zijn we ook geweest, Gardenroute, en ook toen waren we heel blij met de tips en hulp van onze Local Hero Tanja!
Voor de afgelopen reis hebben we ook weer de route samen met Tanja opgesteld en met haar hulp de locaties vastgelegd. Stuk voor stuk waren het heerlijke lodges en voldeden ze vol aan onze wensen als gezin op reis.
Wanneer je met kids naar Zuid Afrika reist wil je gewoon dat de lodges familiekamers hebben en ook qua locatie goed zijn. Tanja begrijpt dit en ze heeft het fantastisch geregeld met veel afwisseling. We gingen van hele intieme locaties midden in Kruger, naar prachtige locaties aan het strand waar je vanaf je ontbijt de walvissen en dolfijnen in de zee zag zwemmen en springen, naar blokhutten boven in de bergen in Drakensberg waar je met een houtkachel op de slaapkamers je kamer verwarmde en waar je na het heerlijke diner een warme kruik in je bed vond.
We hebben genoten!!

Thomas
Gereisd met gezin
10

16 daagse familie rondreis Zuid Afrika

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Local Hero Travel
08-08-2022

Door corona steeds de reis met hulp van Tanja verzet, eindelijk is het dan toch gelukt om met ons vijven deze bijzondere reis te maken. Wat ongelooflijk bijzonder was deze reis. Alles was goed geregeld, prima verscheidenheid aan overnachtingen. Door het seizoen, winter in ZA, veel kunnen doen. zonnebrand nodig gehad, maar ook de houtkachel gestookt, super! Big 5 allemaal gespot. zelfdrive was spannend, daarnaast nog een georganiseerde gamedrive in open jeep gedaan, wat de ervaring compleet maakte. En wat een uitzichten allemaal tijdens de panorama route alsook Drakensbergen.
Het contact met Tanja per mail, verliep altijd soepel en was heel prettig.

Gerry
Gereisd met gezin
10

Geweldige reis!!!!

Costa Rica
Individuele rondreis met Local Hero Travel
17-05-2022

Wij hebben een heerlijke reis gehad naar Costa Rica!!
Zowel dank aan Local Heroes als onze lokale Hero Wil in Costa Rica!
We hebben vanwege Corona onze reis twee keer moeten uitstellen en er is veel flexibiliteit geboden!
Wil onze Local Hero is een absolute topper, hij streeft er in alles na om er een top reis voor te maken voor iedereen van ons gezinnetje.
Hij stelt veel vragen rond wensen rond accommodatie, hobbies en interesses van ons allen om zodoende met een top voorstel te komen.
Ook tijdens onze reis hadden we zeer regelmatig contact met Wil om te checken of alles naar wens verliep. Fijn om te weten dat je altijd iemand in het land lokaal hebt aan wie je altijd iets kan vragen!
Alles van accommodaties, excursies en transfers waren perfect geregeld en heel erg leuk!!
Ik kan iedereen Local Heroes aanbevelen en zeker een vakantie uitgestippeld door Wil naar Costa Rica!!
Hartelijk dank!!!

Mireille
Gereisd met gezin
9,2

Warm welkom

Colombia
Familiereis met Local Hero Travel
11-01-2022

Het persoonlijke contact met de local hero ter plaatse zorgt ervoor dat je al snel thuis voelt in het vakantieland. Bij elk probleem kun je contact opnemen en wordt het op een efficiënte manier opgelost. Ontzorgen staat bovenaan, op het vliegveld wordt je verwelkomd en staat het vervoer naar het hotel al klaar. De mate waarin je ondersteund wordt kun je helemaal zelf bepalen, waardoor je het echt je eigen reis maakt.
Al met al een toporganisatie

Sabine
Gereisd met gezin
10

Flexibel, meedenkend en een super reis!

Tanzania
Familiereis met Local Hero Travel
03-12-2021

Onze ervaring met Local Hero, zowel het hoofdkantoor als de plaatselijke held in Tanzania, was heel goed. Na het onzekere Corona jaar waarbij we onze reis moesten cancelen zijn wij in de zomer van 2021 alsnog naar Tanzania geweest. Omdat het spannend bleek qua maatregelen twijfelden wij tot het laatste moment. Local Hero heeft ons hierin ondersteund en dankzij hun flexibiliteit en meedenken konden we dan in juli toch vertrekken.
Het werd een geweldige reis! Het contact met de lokale held was super, de gids wist alles en de lodges en hotels hadden niet beter gekozen kunnen worden.
Wij raden Local Hero zeer zeker aan in de voorbereiding van jouw trip!

Fam. Vegt
Gereisd met gezin in November -0001
10

Fantastische Tanzania-reis gehad met Local Hero.

Tanzania
Individuele rondreis met Local Hero Travel
02-12-2021

Wij hadden al wat selfdrive ervaring in zuidelijk Afrika en waren eerst nogal terughoudend over een meer georganiseerde reis.
Echter, Marion voelde onze wensen perfect aan en het voorgestelde programma bleek een schot in de roos te zijn. Ben was de perfecte gids en zorgde voor extra toegevoegde waarde. Ook als er een onverwachte kink in de kabel kwam, werden er flexibele en evenwaardige alternatieven voorzien.
Een perfect team en zeker een aanrader.

Fam. Lison
Gereisd met gezin in November -0001
9,4

We willen terug!!

Mexico
Individuele rondreis met Local Hero Travel
02-12-2021

In oktober hebben we met onze drie jonge kinderen een schitterende reis naar Mexico gemaakt. Wat een aanrader! Tropische eilanden, de jungle in, bergdorpen bezoeken, heerlijk eten, lieve mensen.. Zo bijzonder om deze reis met het gezin te maken. We zouden zo weer terug willen. Dank Local Hero Travel voor het meedenken en de goede zorgen! Alles was perfect geregeld.

Laura Hogendoorn
Gereisd met gezin in November -0001
9,6

Mooie familiereis

Mexico
Familiereis met Local Hero Travel
02-09-2019

Wij zijn met ons gezin, bestaande uit 5 personen, deze zomer via Local Hero Travel naar Guatemala, Belize en Mexico geweest. De samenstelling van de reis, afwisseling, "hotels" en excursies was perfect en TOP geregeld.

Marion
Gereisd met gezin in July 2019
9,6

3 weken rondreis door Costa Rica… Aanrader!

Costa Rica
Familiereis met Local Hero Travel
28-08-2019

3 weken rondreis door Costa Rica gemaakt. Alles was door Wil - de Local Hero - prima geregeld. Programma aanpassingen waren eenvoudig (en ook tot op het laatste moment) mogelijk. Top land, fantastische natuur. Aanrader!

Tom
Gereisd met gezin in August 2019
9,6

Uitstekende organisatie!

Marokko
Familiereis met Local Hero Travel
27-08-2019

We hebben een hele mooie reis gehad. De hotels waren allemaal goed. De gidsen waren goed en alles en iedereen was er op tijd. Organisatorisch klopte het allemaal.

Roland
Gereisd met gezin in August 2019
8,0

Prima rondreis door China

China
Individuele rondreis met Local Hero Travel
27-08-2019

prima geregelde reis, (bijna) alles klopte. Hotels van redelijke tot zeer goede kwaliteit, treinkaartjes klopten, kortom: aan te bevelen. Local Hero ontzorgt door alles vast te leggen en te reserveren, geheel naar eigen wens.

Mirjam
Gereisd met partner in August 2019
10

Een onvergetelijke reis op maat

Indonesië
Familiereis met Local Hero Travel
27-08-2019

Local Hero Travel heeft een onvergetelijke reis voor ons samengesteld naar Sumatra & Bali. Van tevoren, tijdens het samenstellen van de reis, hebben ze goed naar onze wensen geluisterd en er was alle ruimte om de reis op detailniveau aan te passen. Ergens een dagje langer verblijven? Een andere accommodatie? Een locatie toevoegen aan de reisroute? Allemaal geen probleem. Tijdens de reis waren de lokale belevenissen ook een echte pre. Een diner bij een lokale familie, een trekking in de jungle met een lokale gids, de lokale chauffeur die ons veel over de omgeving wist te vertellen, alles was bijzonder. Tot slot, was de gehele reis ook goed geregeld. Overal werden we volgens afspraak ontvangen, op tijd opgehaald en waren de kamers steeds netjes voor 3 personen ingericht (zoals afgesproken). Kortom, ik zou zeker nog een keer boeken bij Local Hero Travel en kan het iedereen aanbevelen.

Lynsey
Gereisd met gezin in August 2019
9,4

Rondreis Costa Rica met pubers

Costa Rica
Familiereis met Local Hero Travel
27-08-2019

Wij hebben onze rondreis door Costa Rica geboekt met Local Hero Travel en dat is heel goed bevallen. We zijn een familie met twee pubers van 14 en 16. We hadden onze wensen besproken met de locale contact persoon in Costa Rica (Will) en hij heeft voor ons een voorstel gemaakt gebaseerd op onze wensen (mix aan soort accomodaties, aantal activiteiten, 4x4 huurauto). Dit konden we nog een beetje aanpassen en uiteindelijk geboekt. Bij aankomst werden we opgehaald van het vliegveld en de volgende ochtend kwam Will langs in het hotel om alles door te spreken en alle vouchers te geven. Het inchecken bij de hotels ging overal heel snel met deze vouchers en wanneer we nog een vraag hadden dan konden we die via WhatsApp aan Will stellen wat ook heel prettig was. Onze zonen vonden het ook een erg leuke reis met veel outdoor activiteiten zoals zipline, boottocht door de jungle, snorkelen, met een cocktail in de thermaalbaden bij de vulkaan, wild water rafting, hanging bridges,surfen en we hebben grote schildpadden hun eieren zien leggen 's nachts op het strand.

Astrid
Gereisd met gezin in August 2019
9,6

Gezinsreis naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika
Familiereis met Local Hero Travel
20-08-2019

We hadden een supervakantie mede omdat alles zo goed geregeld was. We reisden met ons gezin in een gehuurde auto. Tanja, onze contactpersoon ter plaatse, boekte bijzondere guesthouses. En gaf fijne reistips.

Marianne
Gereisd met gezin in July 2019
10

Geweldig, Georgië met Local Heroes!

Georgië
Familiereis met Local Hero Travel
19-08-2019

Wat een geweldige ervaring om Georgië te ontdekken met Local Heroes. Wij (man,vrouw en dochter van 18) hadden 2 fantastische mensen (Simon en Lela) die ons de gehele reis hebben begeleid. Zo kom je echt in contact met het land en de locals! En ze passen alles aan waar nodig. Toen onze dochter ziek werd (helaas) paste ze met gemak het schema aan, en deden er alles aan om te zorgen dat zij zich snel beter voelde. Echt een ervaring die ik met iedereen zou willen delen. Georgië...doen!!! Over een paar jaar zal het een stuk toeristischer zijn als iedereen het heeft ondekt! Want dat gaat gebeuren. Het heeft alles, bergen, natuurgebieden, zee, steden.
Reis met Local heroes en je ziet ook echt het land Georgië met al zijn gebruiken en gewoontes.

Corina
Gereisd met gezin in July 2019
10

China gezinsreis zomer 2019

China
Familiereis met Local Hero Travel
19-08-2019

via local Hero heb ik voor een gezinsreis door China treinkaartjes (voor 6 stretches), vervoer van/naar station/hotel en 3 excursies geboekt (Xian, Chengdu, Guilin)incl een cruise over de Li rivier. Alle diensten zijn cf afspraak geleverd. Treinkaartjes werden per post bij het 1e hotel afgeleverd. De chauffeurs stonden altijd op tijd klaar (op stations en bij hotels) en hadden goede minivans. De 3 gidsen spraken goed engels en leverden alle drie een goede excursie. Ook het contact met de lokale travel agent (Stella) was vanaf het begin goed. Kon altijd bij haar terecht met vragen (zowel via WhatsApp als WeChat). Al met al een zeer positieve ervaring. Ik kan Local Hero van harte aanbevelen.

Ronald
Gereisd met gezin in July 2019
8,6

Goed georganiseerde reis naar Colombia

Colombia
Individuele rondreis met Local Hero Travel
13-08-2019

Fijn om met een lokale contactpersoon alles op maat te kunnen uitwerken. Sjors was erg reactief, communicatief en meedenkend. Hij heeft de reis goed georganiseerd, alles was perfect gepland. Ook tijdens de reis was Sjors beschikbaar voor vragen of opmerkingen. Bedankt!

Ann
Gereisd met gezin in July 2019
9,4

Fantastische tijd gehad in Thailand!

Thailand
Individuele rondreis met Local Hero Travel
13-08-2019

Super! Enorm fijn contact met onze Local Hero Henk gehad. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en de reis samengesteld naar onze wensen. Wij hebben een fantastische tijd gehad in Thailand!

Corinne
Gereisd met gezin in July 2019
10

Met kinderen naar Marokko met Local Hero travel! Is geweldig!

Marokko
Familiereis met Local Hero Travel
07-08-2019

Voor het eerst hadden we onze reis geboekt bij Local Hero travel! Wat een fijne organisatie! Het is super leuk om contact te hebben met de mensen zelf uit het land! Samen met Brahim uit Marokko heb ik telefonisch (skype) en via de mail contact gehad over onze wensen. Brahim kwam met een voorstel en na nog wat aanpassingen was onze reis geboekt! Van te voren krijg je alle voucher opgestuurd! Thuis kan je alles uitprinten behalve die van de auto huur niet, die krijg je twee dagen voordat je de auto gaat ophalen. De riads die Brahim had uitgekozen voor ons waren echt geweldig we waren echt beland in 1001 nachtjes sfeer! Ook de transfers van en naar het vliegtuig waren goed geregeld. We hadden ook twee gidsen geboekt zowel in Marrakech als in Fez. Verrassend was de gids in Marrakech deze sprak nederlands ideaal voor onze meiden van 5 en 8 jaar. Ik kan iedereen aanraden om hier hun vakantie te gaan boeken! Zeker ook met kinderen!

Carola
Gereisd met gezin in May 2019
9,0

Gevarieerde Georgië reis

Georgië
Familiereis met Local Hero Travel
07-08-2019

Paar dagen van te voren geboekt pas en heel snel een programma voor ons geregeld. Communicatie ging snel en makkelijk, Lela regelde /organiseerde direct als er iets was. Reis was erg leuk en gevarieerd cultuur/natuur/sportief met hele leuke overnachtingen erbij. Paar minpuntjes maar dat heb je altijd wel.

Cindy Rip
Gereisd met gezin in July 2019
9,4

Rondreis Bali

Indonesië
Familiereis met Local Hero Travel
12-04-2019

Voor het eerst naar Bali en voor het eerst een rondreis gemaakt met onze zoon. De reis was fantastisch. Bij de aanvraag van onze offerte aangegeven wat onze wensen waren en Local Hero heeft in aansluiting daarop een geweldige reis voor ons samengesteld. Ter plekke alles perfect geregeld, fijne hotels, excursies stuk voor stuk leuk en een prima alternatief aangeboden gekregen door Fransisca toen onze trip naar Gili Air vanwege de aardbeving op Lombok werd geannuleerd. Kortom een hele fijne vakantie gehad en onze volgende rondreis is zeker weer met Local Hero Travel!

Petra
Gereisd met gezin in April 2019
8,8

Prettige mensen

Cuba
Familiereis met Local Hero Travel
11-04-2019

Prettige mensen, behulpzaam en meedenkend. Reageren snel en adequaat. Ook in het budget wat wij te besteden hadden hebben ze meegedacht in "the best price". Fijne is dat je echt bij de locals thuis komt. Dat geeft een mooie kijk in een andere wereld. Slaapomstandigheden/ de bedden vielen wel erg tegen, het enige minpunt. Maar wij zijn het hier ook wel erg goed gewend. Dat was confronterend maar we hadden het niet willen missen.
Ook ter plaatse vreselijk aardige mensen die erg hun best doen om het je naar de zin te maken. Wij waren met ons gezin (6) op een rondreis door Cuba.

W
Gereisd met gezin in April 2019
9,6

Local Hero opent deuren

Zuid-Afrika
Familiereis met Local Hero Travel
11-04-2019

Local Hero heeft ervoor gezorgd dat we ondanks de drukte toch nog op Safari konden met de hele familie. Super service en ingangen die je anders echt niet krijgt. Aanrader!

Claudia
Gereisd met gezin in February 2019

Ben jij op reis geweest met Local Hero Travel?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Local Hero Travel.