Sawadee ervaringen

De Sawadee ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van familiereis.nl die een rondreis met Sawadee gemaakt hebben.

Er zijn 4 ervaringen met Sawadee geplaatst.

Accommodatie
8.5
Vervoer
8.5
Reisleiding
9.5
Prijs / Kwaliteit
8.8
Algemeen
8.8

Beoordelingen van Sawadee

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers die een familiereis met Sawadee hebben gemaakt?
9,0

Familiereis Indonesië - Java en Bali - Vulkanen, rijstvelden en strand

Indonesië
Familiereis met Sawadee
15-12-2015

Afgelopen zomer heb ik samen met mijn twee kinderen een fantastische vakantie gehad in Indonesië! Omdat we nog nooit buiten Europa op vakantie zijn geweest, leek dit voor mij in ieder geval fantastische ervaring. Omdat Indonesië onbekend terrein is en ik met een zoon van negen en een dochter van dertien op vakantie ga, leek het mij prettig om mee te gaan met een georganiseerde familiereis. Mijn zoon van negen was tijdens het boeken direct al dolenthousiast! Voor zijn verjaardag vroeg hij een duiksetje. Hij wilde een snorkel, een duikbril en flippers zodat hij alvast kon oefenen in het water! Tijdens het eten kon hij maar niet ophouden over de ‘vette vissen’ die hij in de zee ging spotten. We hadden namelijk gelezen dat indonesie een ideale bestemming is om te snrokelen.rnrnDe reis is ons goed bevallen, we hebben echt super veel gezien en aan leuke activiteiten deelgenomen. Zelf vond ik het geweldig om bij een Javaans gezin te lunchen. Het echte indonesie kwam op tafel en we kregen een beeld van een doorsnee gezin. De accommodaties waren goed verzorgd en het was leuk om lokale mensen te leren kennen. De jeeptocht naar de Bromovulkaan was toch wel een hoogtepunt! Ikzelf en de kinderen vonden het erg gaaf om te doen! De activiteiten wisselden elkaar leuk af, waardoor we ons eigenlijk nooit verveelden. Kortom zeker een aanrader! rnrnTot de volgende keer. rn

Minke S.
Gereisd met gezin in September 2015
8,0

Marokko Familiereis

Marokko
Groepsrondreis met Sawadee
15-01-2015

Leuke Marokko reis voor gezinnen met wat oudere kinderen. De reis is intensief maar in één week zie je veel verschillende aspecten van het land en de bevolking. De lokale gids Hassan gaf veel informatie over het land en zijn gebruiken.

Marieke Wolfsen
Gereisd met gezin in October 2014
9,2

Jordanie Familiereis

Jordanië
Groepsrondreis met Sawadee
10-01-2015

Deze reis was onze eerste groepsreis en is ons enorm bevallen. De reis was goed opgebouwd; naast de bekende hoogtepunten Dodenzee, Petra en Wadi Rum was voor ons het uitgebreide bezoek aan het groene Dana natuurreservaat erg bijzonder. Onze zoon Lars vond het ook fantastisch. Zelfs zo goed dat we onze volgende Sawadee Familiereis al weer hebben geboekt.... Tunesie.

Maarten
Gereisd met partner in April 2014
9,0

Tunesie Familiereis

Tunesië
Groepsrondreis met Sawadee
10-01-2015

Leuk land, aardige mensen en een hele leuke groep. De kinderen waren allemaal van rond dezelfde leeftijd (10 jaar) en konden het super met elkaar vinden. We hebben in het zuiden van Tunesië enkele mooie, voor de kinderen ook spannende wandelingen gemaakt, waarbij de reisbegeleider aan het einde een heerlijke picknicklunch klaarmaakte. Ook leuke overnachtingen in een oude kasteel en een grotwoning. Hoogtepunt vond eigenlijk iedereen de tocht (voor wie wilde op kamelen) door de woestijn. Het slapen onder de sterrenhemel, het met zijn allen rondom het kampvuur eten, zingen en kletsen heeft grote indruk gemaakt! En natuurlijk konden ze ook even heerlijk voetballen in de woestijn.

Paul en Ria
Gereisd met gezin in December 2014

Ben jij op reis geweest met Sawadee?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Sawadee.