Home
Reissoorten

Soorten familiereizen

Reizen zijn er in vele soorten en maten. Zelfs als je een georganiseerde rondreis wilt gaan doen kun je nog kiezen uit vele verschillende soorten Familiereizen.

De één houdt van actieve reizen met een gezellige groep, de ander doet liever een individuele rondreis met veel cultuur en natuur.

En dan zijn er nog familiereizen, singlereizen of autorondreizen. Kortom: voor iedere wens is er een rondreis. Familiereis.nl geeft een overzicht.

Groepsrondreizen
Groepsrondreizen
Groepsrondreizen of groepsreizen zijn een ideale manier om een verre bestemming te ontdekken. In een betrekkelijk korte periode reis je met een groep mensen langs een vaste route binnen één of meerdere landen. Doorgaans zorgt een reisbegeleider tijdens de groepsreis voor het juiste verloop van de reis
Familiereizen
Familiereizen
Familiereizen, of ook wel gezinsreizen, zijn de laatste jaren in populariteit enorm toegenomen. Er zijn steeds meer jonge ouders die veel gereisd hebben en de wijde wereld ook aan hun kinderen willen laten zien. Familiereizen zijn daarvoor een perfecte oplossing!
Individuele rondreizen
Individuele rondreizen
Individuele rondreizen worden ook wel privéreizen genoemd. Het is een vorm van rondreizen waarbij de reis op individuele basis wordt uitgevoerd. Je reist dus met je eigen privé gezelschap. Dit kan jijzelf met een vriend of vriendin zijn, of met het gezin of zelfs een kleine groep vrienden of familie. 
Fly-drives
Fly-drives
Bij fly-drive reizen boek je, zoals de naam al zegt, een vlucht en een huurauto. Meestal zitten de overnachtingen in verschillende hotels hier ook bij ingegrepen. De laatste jaren is een fly-drive vakantie enorm in populairiteit toegenomen. Niet zo heel gek, want een fly-drive  rondreis staat voor vrijheid!
Autorondreizen
Autorondreizen
Wie veel wil zien en meemaken tijdens zijn vakantie en van een grote mate van vrijheid wil genieten zou zeker een autorondreis moeten overwegen! Bij een individuele autorondreis reist u met uw eigen auto naar het land of gebied van bestemming en bepaalt u in grote mate zelf hoe lang u ergens blijft en wanneer u verder reist naar de volgende bestemming.